Aanstaande VRIJDAG 1 OKTOBER: 3e kwalificatiedag van de Road to PDC Q-SCHOOL 2022

Minimaal 16 deelnemers gaan aankomende vrijdag 01 oktober van start tijdens de 3e kwalificatiedag van de Road to PDC Q-School 2022. Zorg dat je er ook bij bent en maak kans op een deelnamebewijs.

 

Aanstaande vrijdag, in plaats van de gewoonlijke zaterdag, zal de derde kwalificatiedag worden gespeeld van de Road to PDC Q-School 2022 waar wellicht twee nieuwe finalisten zich kunnen plaatsen voor de finaledag waarin ze in ieder geval de voorgaande finalisten Wouter Vaes, Dennis Klamer, Joey Greijn en Stijn Donkers zullen treffen.

 

Inmiddels tikt de klok door richting de finaledag van de Road to PDC Q-School 2022, waarop de prijzen zullen worden verdeeld door de organisatoren van dit evenement, H&S Betonwaren en de Oranjebar. Reeds gekwalificeerde spelers mogen wederom deelnemen, niet voor kwalificatie maar wel om extra ranking punten te verdienen; de speler die na zeven dagen bovenaan eindigt zal immers de eerste winnaar zijn een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 waarbij ook zijn/haar verblijfkosten deel uitmaken van het prijzenpakket.

 

Via in totaal zeven ranking toernooien zal er een plaatsingslijst voor een finaledag worden samengesteld;. Vervolgens zal er op de finaledag door de hiervoor geplaatste spelers nogmaals gestreden worden voor opnieuw een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 inclusief de verblijfkosten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website.

Inmiddels hebben zich alweer 14 spelers aangemeld voor deelname;

 

Oswin Streden Kevin Verbakel
Roel Geelen Patrick van Osch
Joey Greijn Ruud van der Krijs
Danique Stroek Rob van Doorn
Davy van der Zande Maurits Burghout
Roland Stokmans Wouter Vaes
Dennis van der Steen Theo Beckers

 

De derde kwalificatiedag wordt gespeeld op aanstaande vrijdag 01 oktober 2021 aanstaande en start om 19:30 uur. De deuren van de Oranjebar zullen op tijd worden geopend om deelnemers die zich tot 19:00 uur nog mogen inschrijven te kunnen verwerken. Het maximaal aantal deelnemers is 48 en de inschrijfkosten bedragen €10,=. Voorinschrijven kan bij de bar, via info@oranjebar.nl en via +31 61 255 40 42. De aanvang van het toernooi is 13:00 uur en de wedstrijdleiding zal in handen zijn van SteenDARTS.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK