Aanstaande maandag laatste kans op deelname aan NL-team kwalificaties

Komende maandagavond valt na de vierde kwalificatiedag de beslissing welke twee heren en twee dames de Peelland Dart Bond zal gaan vertegenwoordigen tijdens de NL-team kwalificaties.

 

Komende maandagavond staat er veel op het spel voor die dartspelers van de Peelland Dart Bond die de wens hebben om uit te komen voor het Nederlands Team. Op de 23e mei zal namelijk de laatste van in totaal vier kwalificatie toernooien worden gespeeld en de best twee heren en dames in de eindstand zullen een deelnamebewijs ontvangen om namens de PDB deel te nemen aan de NL-team kwalificatiedag waar bij een plaats in de Nederlandse selectie kan worden afgedwongen, plaats van handeling is natuurlijk de Oranjebar in Mariahout.

 

Het kwalificatietoernooi wordt op zaterdag 2 juli gehouden in Sporthal Corlaer in Nijkerk. De gekwalificeerde spelers krijgen een officiële uitnodiging van de NDB. Het deelnemersveld kan per categorie bestaan uit maximaal 50 spelers want naast de via de verschillende  lidbonden uitgenodigde gekwalificeerde spelers zullen ook de eerstvolgende acht heren en vier dames van de NDB ranking voor het toernooi worden uitgenodigd. Normaliter zijn dat de nummers 7 t/m 14 bij de heren en de nummers 4 t/m 7 bij de dames. Winnaars van de zeven NDB rankings (Heren A en Dames) worden, indien nog niet geplaatst, tevens uitgenodigd.

 

De afgevaardigde spelers dienen verder:

  • 18 jaar of ouder te zijn (dispensatie uitgezonderd) op 2 juli 2016;
  • De Nederlandse nationaliteit te bezitten;
  • minimaal 3 NDB Rankingtoernooien gespeeld te hebben bij de heren A of de dames in seizoen 2015/2016. Let op: de Dutch Open telt die jaar niet mee voor de NDB ranking. De Dutch Open en 2 NDB rankings voldoet dit jaar dus niet!

 

In de afgelopen maanden zijn reeds drie kwalificatie toernooien gespeeld maar heeft geen enkele deelnemer een echt onderscheid kunnen maken waardoor alles dicht bij elkaar zit en er nog veel kanshebbers zijn. Het toernooi begint aanstaande maandag om 20:00 uur en iedere bij de PDB aangesloten dartspeler mag aan de kwalificatiedag deelnemen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK