7 Oranjebar spelers dit weekend actief in Schotland

Het Normandy Cosmopolitan Hotel, Renfrew, Scotland is dit jaar wederom gastheer voor het Scottish Open. Aan de 2016 editie zal worden deelgenomen door vijf heren en een dame die in de competitie uitkomen voor de Oranjebar in Mariahout.

 

Het Scottish Open behoort al jaren tot de meest gerenommeerde en bezochte dartstoernooien in het BDO circuit. Door zijn status mag het evenement dan ook niet gemist worden door spelers die serieus op jacht zijn naar kwalificatie voor de Lakeside World Professionals Championships. Ook dit jaar zijn er dus weer spelers van de Oranjebar aanwezig in Renfrew om mee te dingen naar de nodige punten.

 

Bij de heren vinden we Peter van den broek, Davy van der Zande, Willem Mandigers, Roel Donkers, Wouter Vaes en Barry Zander terug op de inschrijvingslijst van de heren singles. Bij de dames zal Anneke Kuijten proberen de eer van de Oranjebar hoog te houden.
De single toernooien zullen op zaterdag in twee sessies worden gespeeld waarna beide toernooien vervolgt worden op zondag wanneer de finales worden gespeeld. Eveneens zullen dit weekend een mixed triple en koppeltoernooien worden gespeeld.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK