ZONDAG 14 november aanstaande wordt de Road to PDC Q-School 2022 vervolgd met kwalificatiedag 6

Voorlaatste kans op kwalificatie voor GRATIS deelname aan de PDC Q School 2022. Aanstaande ZONDAG 14 november gaat de zesde kwalificatiedag om 13:00 uur van start in de Oranjebar.

 

Om iedere geïnteresseerde dartspeler een kans te geven heeft de organisatie besloten vanwege de PDC West Europe Qualifier in Leeuwarden welke zaterdag 13 november gespeeld wordt de oorspronkelijke speeldag te wijzigen in ZONDAG 14 november aanstaande. Op zondag zal dan de zesde en voorlaatste kwalificatiedag worden gespeeld van de Road to PDC Q-School 2022 waar de twee finalisten zich kunnen plaatsen voor de finaledag op 18 december 2021 waarin ze de finalisten van de in totaal zeven kwalificatiedagen zullen treffen.

 

De klok richting de finaledag van de Road to PDC Q-School 2022 tikt inmiddels flink door met als gevolg dat de kans op plaatsing voor de finaledag, waarop de prijzen zullen worden verdeeld door de organisatoren van dit evenement, H&S Betonwaren en de Oranjebar, afneemt. Op dit moment zijn in  Wouter Vaes, Dennis Klamer, Joey Greijn, Stijn Donkers, Oswin Streden, Barry Zander en recent ook JP Hendrix al gekwalificeerd voor deelname aan de finaledag. In de tussenstand van de rankinglijst is Joey Greijn inmiddels Wouter Vaes gepasseerd waarbij de voorsprong slechts 3 punten betreft.

 

Reeds gekwalificeerde spelers mogen wederom deelnemen, niet voor kwalificatie maar wel om extra ranking punten te verdienen; de speler die na zeven dagen bovenaan eindigt zal immers de eerste winnaar zijn een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 waarbij ook zijn/haar verblijfkosten deel uitmaken van het prijzenpakket.

 

Via in totaal zeven ranking toernooien zal er een plaatsingslijst voor een finaledag worden samengesteld. Vervolgens zal er op de finaledag door de hiervoor geplaatste spelers nogmaals gestreden worden voor opnieuw een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 inclusief de verblijfkosten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website.

 

De zesde kwalificatiedag wordt gespeeld op zondag 14 november 2021 aanstaande en start om 13:00 uur. De deuren van de Oranjebar zullen op tijd worden geopend om deelnemers die zich tot 12:45 uur nog mogen inschrijven te kunnen verwerken. Het maximaal aantal deelnemers is 48 en de inschrijfkosten bedragen €10,=. Voorinschrijven kan bij de bar, via info@oranjebar.nl en via +31 61 255 40 42. De aanvang van het toernooi is 13:00 uur en de wedstrijdleiding zal in handen zijn van SteenDARTS.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK