ZATERDAG 20 november aanstaande laatste kans op kwalificatie in Road to PDC Q-School 2022

Laatste kans op kwalificatie voor GRATIS deelname aan de PDC Q School 2022. Aanstaande zaterdag 20 november gaat de zevende en laatste kwalificatiedag om 13:00 uur van start in de Oranjebar.

 

Alle dartspelers die vergeefs een kans hebben gewaagd om een deelnamebewijs te bemachtigen op de PDC West Europe Qualifier krijgen alsnog de kans om zich te kwalificeren voor GRATIS deelname aan de PDC Q-School 2022. Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen is aanstaande zaterdag 20 november deel te nemen aan de laatste kwalificatiedag van de Road to PDC Q-School 2022 en daar hun beste spel te tonen; de twee finalisten zullen zich immers plaatsen voor de finaledag op 18 december 2021 waar ze o.a. de overige finalisten van de eerder gespeelde zes kwalificatiedagen zullen treffen.

 

De klok richting de finaledag van de Road to PDC Q-School 2022 staat inmiddels op vijf voor twaalf met als gevolg dat de kans op plaatsing voor de finaledag, waarop de prijzen zullen worden verdeeld door de organisatoren van dit evenement, H&S Betonwaren en de Oranjebar, zo goed als voorbij is. Op dit moment zijn in  Wouter Vaes, Dennis Klamer, Joey Greijn, Stijn Donkers, Oswin Streden, Barry Zander, JP Hendrix en Willem Mandigers al gekwalificeerd voor deelname aan de finaledag. In de tussenstand van de rankinglijst is Joey Greijn de leider met 7 punten voorsprong op de nummer twee, Wouter Vaes. De lijst met geplaatste spelers voor de finaledag wordt tot 24 spelers  aangevuld met de spelers die het hoogste aantal punten hebben gehaald op de rankinglijst en twee via Wildcards geplaatste spelers.

 

Reeds gekwalificeerde spelers mogen wederom deelnemen, niet voor kwalificatie maar wel om extra ranking punten te verdienen; de speler die na zeven dagen bovenaan eindigt zal immers de eerste winnaar zijn een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 waarbij ook zijn/haar verblijfkosten deel uitmaken van het prijzenpakket. Via in totaal zeven ranking toernooien zal er een plaatsingslijst voor een finaledag worden samengesteld. Vervolgens zal er op de finaledag door de hiervoor geplaatste spelers nogmaals gestreden worden voor opnieuw een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 inclusief de verblijfkosten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website.

 

De zevende en laatste kwalificatiedag wordt gespeeld op zaterdag 20 november 2021 aanstaande en start om 13:00 uur. De deuren van de Oranjebar zullen op tijd worden geopend om deelnemers die zich tot 12:45 uur nog mogen inschrijven te kunnen verwerken. Het maximaal aantal deelnemers is 48 en de inschrijfkosten bedragen €10,=. Voorinschrijven kan bij de bar, via info@oranjebar.nl en via +31 61 255 40 42. De aanvang van het toernooi is 13:00 uur en de wedstrijdleiding zal in handen zijn van SteenDARTS.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK