Wouter Vaes is vierde Oranjebar speler op Finder Darts Masters 2017

Opnieuw is er een wildcard uitgedeeld voor het Finder Darts Masters 2017 herentoernooi. Deze gaat naar de Limburgse Oranjebar speler Wouter Vaes.

 

Foto © Patrick Krekels Photography

De 26-jarige Wouter Vaes debuteerde afgelopen jaar tijdens Finder Darts Masters 2016 op het grote podium van dit wereldtop dartstoernooi. Hij wist zich vorig jaar rechtstreeks te plaatsen voor het toernooi, maar dit jaar kwam hij 14 punten tekort voor directe plaatsing. Gezien zijn resultaten dit seizoen is de organisatie echter van mening dat dit dartstalent een kans verdient zich te meten met de beste spelers van het circuit en heeft hem daarom een wildcard te geven.

 

Een prima nieuwe kans voor de Oranjebar speler om het grote publiek te laten zien waartoe hij werkelijk in staat is. Inmiddels heeft Wouter weer een jaar ervaring opgedaan en in verscheiden toernooien podiumwedstrijden gespeeld. Wellicht zal hij hierdoor minder geïmponeerd op het mooie podium van de Finder Darts Masters staan dan afgelopen jaar toen hij duidelijk onder zijn kunnen stond te spelen. Daarnaast kan hij steun verwachten van drie andere Oranjebar spelers die ook zullen aantreden van 8 tot en met 10 december in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

 

Reismaatje Willem Mandigers die als 4e geplaatst is zal ook een gooi doen naar de titel evenals Geert de Vos die als 2e is geplaatst. De Belgische Andy Baetens, een van de revelaties van vorig jaar, completeert het viertal tijdens het enige wereldtop dartstoernooi dat Nederland tegenwoordig kent.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK