Woensdag = Dartdag enthousiast ontvangen door dartliefhebbers

WOENSDAG = DARTDAG levert deze week winst op voor Roel Donkers. Zege in verliezersronde gaat naar Peter van den Broek.

 

Voor de derde keer in deze (natte) zomerperiode werd het WOENSDAG = DARTDAG toernooi gespeeld bij de Oranjebar. Iedere week vinden weer een flink aantal liefhebbers de weg naar de dartlocatie in Mariahout om hun geliefde spelletje te spelen.

 

In een afwisselend deelnemersveld waren er deze week weer dermate veel spelers aanwezig dat er zelfs een verliezersronde kon worden gespeeld. Hiermee wordt iedere dartspeler in de gelegenheid gesteld om een volle avond dartplezier te beleven.

 

Het hoofdtoernooi werd prooi voor een aantal gevorderde namen waarvan Roel Donkers deze keer de beste was. Hij wist de finale tegen Oswin Streden met 4-1 te winnen nadat hij in de halve finale al te sterk was voor Wouter Vaes (3-4). Runner Up Oswin Streden ontdeed zich eerder met 4-1 in zijn halve finale van Erik van Engeland die zich knap overeind had gehouden tussen de serieuze spelers.

In de verliezersronde waren de laatste vier overgebleven helden deze week; Twan van Hoof, John Feddon, Dennis Knapen en Peter van den Broek. Twan en Dennis konden het niet bolwerken tegen respectievelijk Peter (0-3) en John (1-3)  die natuurlijk ook wekelijks de nodige ervaring op doen in de Super Ranking. In de finale was Peter “Peerke” van den Broek weer eens ouderwets op dreef en kon John geen enkele leg winnen waardoor Peter een 4-0 white wash overwinning boekte.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK