Willem Mandigers & Wouter Vaes winnen koppeltoernooi Winmau Scottish Open

Oranjebar spelers kunnen Renfrew met opgeheven hoofd verlaten nadat Wouter Vaes / Willem Mandigers dankzij met het winnen van het herenkoppel-toernooi de tegenvallende single resultaten doen vergeten.

 

Afgelopen weekend was het tijd voor het altijd zeer druk bezochte Scottish Opendat wederom plaats vond in het Normandy Cosmopolitan Hotel, Inchinnan Road, Renfrew van vrijdag 16 tot zondag 18 februari 2018. Het single toernooi is een BDO-Categorie A-evenement voor de heren en er knn gespeeld worden in een Triple, Mix-Koppel, Koppel en singletoernooi.

 

In het single toernooi, dat op zaterdag in twee sessies werd gespeeld tot de laatste 32, ging het niet geheel volgens plan voor de Oranjebar spelers die naar Schotland waren afgereisd. Yoeri Duijster, Peter van den Broek, Wouter Vaes, Willem Mandigers en Jeffrey van Egdom zagen geen van allen kans om zich voor de zondag te kwalificeren waardoor er toch kan worden gesproken van een onvoorzien tegenvallend resultaat.

 

Zoals zo vaak tijdens een weekend durend toernooi deden de afgereisde spelers ook mee aan het koppeltoernooi. Hierin werd wel een succes geboekt en wat voor een. Het koppel Willem Mandigers / Wouter Vaes wist het toernooi winnend af te sluiten waarmee zij zichzelf toch in de kijker wisten te spelen en en passant een serieuze titel op hun CV kunnen bijschrijven.

De single resultaten van de Oranjebar spelers;

speler plaats 
Willem Mandigers  2e ronde
Peter van den Broek 1e ronde
Wouter Vaes 65e (1e sheetfinale)
Yoeri Duijster 65e (1e sheetfinale)
Jeffrey van Egdom 65e (1e sheetfinale)

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK