Vrijdag 05 april 19:30 uur; Wie gaat er mee naar de CLoD?

Derde kwalificatietoernooi CLoD-Peelland CHALLENGER aanstaande vrijdag 05 april; “Welke jeugdspelers junior-meisje-aspirant gaat naar CLoD 2013”.

 

Alweer het derde kwalificatie toernooi voor deelname aan de CLoD 2013 staat aankomende vrijdag 5 april op de agenda in de Oranjebar te Mariahout. Naast natuurlijk het herentoernooi -Krijgen we wederom een nieuwe winnaar? – het damestoernooi – Wie gaat de concurrentie aan met Eefje van der Meijden? – zijn er ook deelnamebewijzen te verdien voor jeugdspelers van de Peelland Dart Bond.

 

Wie kans wil maken op deelname aan de Champions League of Darts 2013 [ Bij de heren en dames staat er een deelnamebewijs voor de Zuiderduin Masters 2013 en Winmau World Masters 2013, inclusief deelname aan de Lakeside World Professional Championships qualifications, op het spel naast het toch al aantrekkelijke prijzengeld. De junioren en de meisjes kunnen, naast prijzengeld, een deelnamebewijs voor de Winmau World Masters 2013 bemachtigen en voor de junioren is nog een bonus, deelname aan de Zuiderduin Masters Youth, beschikbaar ] moet zorgen dat hij/zij er komende vrijdag bij.

 

Na twee kwalificatie toernooien zijn be de heren Kevin Verbakel, Peter van den Broek, Danny Schellekens en  Dennis Klamer de te kloppen mannen en bij de dames wordt de lijst aangevoerd door Eefje van der Meijden gevolgd door Tamara Heijnen, Mieke van den Broek en Linda Straatman. De jeugd ontbrak helaas de afgelopen twee keer dus hier zijn alle mogelijkheden nog open.

 

De toernooien zullen om 20:00 uur beginnen en de inschrijfkosten bedragen € 10,= pp/speeldag en zijn toegankelijk voor IEDER geregistreerd lid van de Peelland Dart Bond.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK