Voorbeschouwing Super League Nederland Speelronde 4: Twee Hoofdklasse wedstrijden in de Oranjebar

Twee topwedstrijden in Hoofdklasse op speeldag 4 in de Oranjebar Mariahout. Oranjebar 1 strijd voor behoud koppositie en Oranjebar 3 moet tegen kampioen van afgelopen jaar.

 

Hoofdklasse
In de Hoofdklasse wordt deze week een extra aantrekkelijk speelprogramma aangeboden in de Oranjebar te Mariahout waarbij vier van de negen teams zijn betrokken. Oranjebar 1 neemt het op tegen Café de Schot 1 uit Zaandam. Oranjebar 1 is op dit moment koploper in de SLN-competitie en is normaal gesproken favoriet voor de winst tegen de mannen uit Zaandam. Café de Schot 1 staat momenteel onderaan en zal er, onder leiding van Remco van de Eijden, alles aan doen om de punten mee te nemen naar Zaandam om te voorkomen dat ze vroeg in de competitie in degradatiegevaar raken. Dankzij een wijziging in het programma zal ook Oranjebar 3 een thuiswedstrijd spelen in Mariahout. Zij moeten het opnemen tegen de kampioen van afgelopen jaar die tegenwoordig als DIBO Darts door het leven gaat. Een harde dobber dus voor Oranjebar 3 dat eigenlijk moet winnen om uit de degradatiezone te raken na een wat tegenvallende seizoenstart. Twee mooie wedstrijden dus voor de toeschouwers die deze middag verschillende Interationals aan het werk kunnen zien. Ook in Apeldoorn is een serieuze wedstrijd te zien; medekoploper Vrijbuiter Cashino 1 ontvangt daar de huidige nummer drie Café Kremer. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse deze week is die tussen Café de Rietplas en Real Magic. De winnaar van deze wedstrijd tussen twee debutanten in de Hoofdklasse zal zich voorlopig handhaven in de middenmoot, de verliezer zal moeten gaan strijden voor lijfsbehoud. Het team van The Switch DSWN Den Haag is deze speelweek vrij..

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 moet dit weekend op bezoek bij de Fanatics in Weert.  Mocht er een winnaar uit deze wedstrijd komen dan doet deze goede zaken. Met de drie extra wedstrijdpunten stijgt die naar de 5e plaats en de verliezer kan zich gaan opmaken voor de strijd tegen degradatie.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK