Vertegenwoordigers van PDB tijdens NL-Team kwalificatiedag bekend

De Peelland Dart Bond zal dit seizoen tijdens de NL-Team Kwalificaties worden vertegenwoordigt door Davy van der Zande, Wouter Vaes, Lincy Gloudemans en Tharsissia Werinussa.

 

Vrijdag jongstleden konden alle PDB spelers, die voldeden aan de hiervoor geldende regels van de NDB, via de Peelland Dart Bond kwalificatiedag bij de Oranjebar in Mariahout proberen een deelnamebewijs voor de NL-Team kwalificatiedag te bemachtigen. Een apart kwalificatietoernooi voor de heren en dames zou bepalen welke twee heren en dames de Peelland Dart Bond komend weekend in Nijkerk gaan vertegenwoordigen.

 

Kennelijk waren er niet zoveel PDB spelers die aan de voorwaarden konden voldoen want de opkomst was matig te noemen. Dit deed niets af aan de strijd die tussen de wel aanwezige speelers/speelsters werd geleverd om via deze gelegenheid kans te maken op een plaats in de Nederlandse Selectie.

 

Bij de heren wisten Davy van der Zande en Wouter Vaes zich uiteindelijk te kwalificeren en mag Peter van den Broek op de reservebank. Hij zal de eventueel vrij komende plaats innemen indien Davy zich ook via de SLN weet te kwalificeren.
Bij de dames waren het Lincy Gloudemans en Tharsissia Werinussa die zich wisten te plaatsen voor de NL-Team kwalificatiedag.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK