Vanavond om 20:00 uur in de Oranjebar; 2e kwalificatiedag Road-2-CloD

Vanavond  kunnen alle bij de Peeland Dart Bond aangesloten dartspelers weer aan de bak in Mariahout om zichzelf een kans te geven de Champions League of Darts 2017 mee te maken.


Drie weken geleden werd in de Oranjebar in Mariahout de eerste van in totaal negen kwalificatie toernooien gespeeld waarvan de winnaars, twee heren en een dame uiteindelijk zullen worden afgevaardigd om namens de PDB deel te nemen aan de Champions League of Darts 2017.

 

Bij de heren ging Yoeri Duijster met de maximale 9 punten aan de haal, direct gevolgd door de Runner Up van die dag Ed van de Aa. Bij het dames toernooi stonden vier dames aan de oche. Hier was Jeannine Warmerdam de beste gevolg door Anneke Kuijten.

 

Natuurlijk zijn er na vanavond nog zeven kwalificatiedagen te gaan maar alles wat gewonnen is kan je niet meer worden afgenomen zullen een aantal spelers als motivering zien om zoveel mogelijk kansen te benutten. Daarnaast is het natuurlijk altijd een gezellige dartavond dus mis het niet. De kwalificaties starten om 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK