Valse start voor Oranjebar spelers tijdens 1e NDB Ranking 2018-2019

Geen lekker begin voor Oranjebar spelers bij de door DBMN georganiseerde NDB Ranking. Beste Oranjebar resultaat geboekt door Tharsissia Werinussa met 9e plaats.

 

Afgelopen weekend vond In Health Center Hoenderdaal in Driebergen de eerste NDB Ranking van het seizoen 2018-2019 plaats. Vele darters waren aanwezig om een gooi te doen naar de eerste NDB Rankingtitels waaronder ook een kleine delegatie Oranjebar spelers. In totaal waren er 633 deelnemers verdeeld over 194 heren A, 190 heren B, 91 dames, 81 junioren, 23 aspiranten, 20 meisjes, 25 paradarters en 9 specials.

 

Aileen de Graaf (Dames), Michael Busscher (Heren A), Lorenzo Pronk (Heren B), Michel van Velzen (Paradarts) en Menno Lamers (Specials) wisten de titels op hun naam te schrijven en staan daarmee automatisch bovenaan op de verschillende NDB Rankings. Bij de jeugd ging de winst naar Lerena Rietbergen bij de meisjes, Jurjen van der Velde bij de junioren en Pim van Bijnen bij de aspiranten.

 

Namens de Oranjebar  waren er slechts vijf heren, twee dames en een junior in het deelnemersveld terug te vinden. Een aantal vaste waarden die voor de Oranjebar uitkomen ontbraken jammer geoeg. Zo waren Oswin Streden en Yoeri Duijster om er een paar te noemen niet aanwezig. Ook bij de dames ontbraken een aantal speelsters waarop gerekend was, onder andere vanwege het mee kunnen spelen in diverse kwalificatietoernooien (o.a. de NL-team kwalificatiedag), zoals Lincy Gloudemans en Annemarie Linders.

 

De resultaten van de wel aanwezige Oranjebar spelers waren als volgt:

Heren A
Davy van der Zande 33e plaats
Ruud Tijssen 33e plaats
Peter van den Broek 1e ronde
Willem Mandigers 2e ronde
Wouter Vaes 2e ronde
Dames
Tharsissia Werinussa 9e plaats
Anneke Kuijten 17e plaats
Junioren
Gian van Veen 1e ronde

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK