Uitslagen SLN speelronde 1; schade OB1 beperkt, OB2 en OB3 winnen

Verrassende uitslagen tijdens 1e speelronde van de Super League Nederland; puntverlies voor OB1 maar winst voor OB2 en OB3.

 

De eerste week van de Super League Nederland is achter de rug. In het hele land werd er weer op het scherpst van de snede gestreden om de eerste belangrijke punten door maar liefst 3 Oranjebar teams.

 

Hoofdklasse: Tijdens de eerste speelweek zagen we een aantal grote verrassingen in de hoofdklasse. Regerend kampioen Oranje Bar wist thuis niet te winnen van promovendus The Switch. De thuisploeg nam een 4-2 voorsprong, maar de jonkies Jeffrey de Zwaan en Mike Zuydwijk wisten dankzij twee gewonnen koppels de stand op 4-4 te brengen. Toen Dirk van Duijvenbode en Yordi Meeuwisse vervolgens met 3-0 wonnen van Willy van de Wiel en Benito van de Pas hadden de Hagenezen zelfs nog kans op 3 punten. Net als vorig seizoen vaak het geval was, bewees Benito zijn waarde voor Oranje Bar en versloeg Dirk in de solo met 4-0. Eindstand: 5-5. Uiteindelijk bleef de schade beperkt want ook de nummer 2 en 3 van afgelopen seizoen wisten niet te winnen. L&L verloor met 6-4 van Havenzicht en ook Kjelvik trok aan het kortste eind tegen Café de Oale Jan dat het moest stellen zonder Jan Dekker en Albertino Essers. Café de Schot en Vrijbuiter Cashino 1 deelden de punten: 5-5.

 

Overgangsklasse B: De Fanatics verslikte zich zaterdag in Oranje Bar 2. Al snel stonden de mannen uit Weert met 4-0 achter. De comeback kwam er, want toen alleen de solo nog gespeeld moest worden stond het 5-4 voor Oranje Bar. Gouden Wissel Danny Schellekens stelde de zege voor Oranje Bar echter veilig door Wouter Vaes met 4-0 te verslaan. Danny wist ook nog 170 te finishen. Real Magic begon het seizoen goed en versloeg Dart Team Venlo met 6-4. Het andere team uit Tilburg, Red Alert, verloor zijn eerste wedstrijd met 6-4 van de Zwaantjes uit Eindhoven. DAS Dongen speelde thuis gelijk tegen Bojangles. Tenslotte wist Sterkdarts drie punten te pakken ten koste van ’t Koetshuis Reek.

 

Overgangsklasse C:  DC Ambiance begon het seizoen goed met een 7-3 overwinning op United. Nelly’s Café de stuurde de Walrus uit Dordrecht met 6-4 naar huis en Sportcafé de Mookies won zijn eerste wedstrijd met 6-4 tegen Sonny’s Darts. Ook ’t Pleintje en Oranje Bar 3 begonnen goed. ’t Pleintje versloeg Café de Schot 2 en Oranje Bar pakte zonder te spelen drie punten ten koste van de Pepersteeg uit Roelofarendsveen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK