TPC 2017; donderdag 08 juni aanstaande tweede kwalificatie kans

Tweede kwalificatiedag voor TPC 2017; welke 6 spelers plaatsen zich aanstaande donderdag 08 juni voor deelname aan het evenement?

 

Donderdag 08 juni aanstaande is het zover. Opnieuw kunnen zes spelers zich plaatsen voor deelname aan het hoofdtoernooi met een hoofdprijs van €750,= en een wildcard voor deelname aan de H7S ’t Zwaantje Masters. Tijdens de eerste kwalificatiedag wisten Gian van Veen, Levi Frauenfelder, Dennis Gijsberts, Peter van den Broek, Oswin Streden en Kyana Frauenfelder zich te plaatsen. De volgende zes spelers zullen dus donderdag bekend worden.

 

Deelnemen aan de TOP Player Competition 2017 is mogelijk via het spelen van een van de in totaal vijf kwalificatie toernooien waarvan er reeds een is gespeeld. Iedere 14 dagen zullen de deelnemers, die zich meermalen kunnen inschrijven, op de donderdagavond een compleet toernooi afwerken via een poulesysteem gevolgd door knock-out wedstrijden. De zes besten van iedere kwalificatiedag weten zich verzekerd van deelname aan de finaledag. Op de finaledag zullen de 30 gekwalificeerde spelers en twee spelers via een wildcard strijden om de titel van TOP Player 2017, het bijbehorende prijzengeld en een deelnamebewijs voor de finaledag van de H&S ’t Zwaantje Masters 2017.

 

De volgende 6 startbewijzen voor de finaledag kunnen worden verdiend op donderdag 08 juni aanstaande tijdens het tweede kwalificatietoernooi in de Oranjebar te Mariahout en er zal om 20:15 uur worden gestart. Het kwalificatie toernooi is voor iedereen toegankelijk die een kans wil maken om het op te nemen tegen verschillende regionale, landelijke en internationaal presterende topspelers.

 

Het totale, gegarandeerde, prijzengeld zal minimaal €1.500,= bedragen waarvan de winnaar €750,= voor zijn/haar prestatie zal ontvangen. Daarnaast ligt er voor de winnaar ook nog een wildcard voor deelname aan de finaledag van de H&S ’t Zwaantje Masters 2017 darttoernooi.
Voor de Runner Up ligt €350,= klaar terwijl voor beide nrs 3 €100,= gereserveerd is. Als laatste zullen ook de nrs 5 t/m 8 prijzengeld krijgen uitgekeerd en wel €50,= per persoon.

 

Deelnemers kunnen zichzelf voor iedere kwalificatieavond tot 19:45 uur (telefonisch of per mail peter@oranjebar.nl) inschrijven bij uitbater Peter van den Broek in de Oranjebar te Mariahout. De inschrijfkosten bedragen €5,= per persoon per deelname.

 

Meer informatie over dit unieke evenement terug vinden op de website www.oranjebar.nl .

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK