TOP Players Competition 2019: dit zijn de deelnemers

Het is zo ver !!!! Aanstaande donderdag worden de TOP Player Competition Finals 2019 in de Oranjebar gespeeld. De 32 heren en 10 dames finalisten zijn bekend waarmee het deelnemersveld van de TPC 2019 volledig is en er kan worden gespeeld voor het prijzengeld.

 

Afgelopen week hebben de laatste spelers zich weten te kwalificeren voor de finaledag en zijn de laatste Wildcards toegewezen aan de spelers die hier volgens de organisatie het meeste rechtop hadden.

 

Nu de voorrondes van de TPC ’19 zijn gespeeld weten we eindelijk welke spelers zich uiteindelijk hebben weten te kwalificeren voor de finaledag en nog in aanmerking komen voor de hoofdprijzen. Aankomende donderdag zullen in totaal 32 heren van start gaan in acht groepen waarna de sterksten via een knock-out systeem voor het serieuze prijzengeld zullen verder strijden.

 

Nieuw is deze editie het damestoernooi waarin tien dames in twee groepen gaan strijden voor de beste twee plaatsen in iedere groep. Deze vier overgebleven dames zullen zich daarna via kruisfinales naar een eventuele titel en prijzengeld moeten spelen.

 

Dit alles heeft geleid tot een geweldig internationaal deelnemersveld variërend van welwillende liefhebbers tot semiprofessionele dartspelers. Zo vinden we bijvoorbeeld bij de heren Jeffrey Sparidaans, Jelle Klaassen, Geert de Vos, Andy Baetens, Toon Greebe, Willem Mandigers, Wouter Vaes, Gino Vos en Yoeri Duijster terug op de lijst en staan bij de dames o.a. Sharon Prins, Kathy Geeraerts, Marjolein Nooijens, Marly van den Heuvel en Anneke Kuijten aan de oche. Zij zullen samen met de andere deelnemers op donderdag 30 mei aanstaande strijden voor de titel en natuurlijk het gegarandeerde prijzengeld.

 

Aanstaande donderdag 30 mei zal het spektakel om 19:00 uur van start gaan in een van de beste dartlocaties van Nederland, de Oranjebar in Mariahout. De deuren zijn geopend vanaf 15:00 uur zodat er voldoende tijd is voor de spelers om zich op te warmen.

 

Meer informatie over de TOP Player Competition 2019 vindt u hier.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK