TOP Players Competition 2016 in nieuw jasje

Nieuwe opzet van de enige echte originele TOP Players Competition;  Deelnemersveld zal worden uitgebreid met 32 spelers via GRATIS open inschrijving.

 

Oranjebar TOP Players Competition in Mariahout. Deze keer met een deelnemersveld waarin 32, reeds uitgenodigde, spelers die normaal uitkomen in SLN, LaCo, Ere- of 1e divisie of Internationale ervaring hebben dat zal worden aangevuld met nog maximaal 32 deelnemers die zichzelf kunnen aanmelden via een open inschrijving voor gratis deelname aan dit dartspektakel.

 

Iedere 14 dagen zullen maximaal vier poules al hun wedstrijden op een avond afwerken en weten de twee besten van iedere groep zich verzekerd van de volgende ronde. Na drie ronden zullen de acht overgebleven deelnemers op de finaledag strijden om de titel van TOP Player 2016 en het bijbehorende prijzengeld.

 

De juiste bedragen van het totale prijzengeld zijn, in verband met een aantal onderhandelingen, nog niet bekend maar wel staat vast dat de winnaar €500,= voor zijn/haar prestatie zal ontvangen. Ook de overige zeven finalisten zullen een geldbedrag krijgen uitgekeerd. In tegenstelling tot de vorige edities zal er geen prijzengeld worden uitgekeerd voor het bereiken van een volgende ronde.

 

Kenmerkend voor de TPC is het speelformat waarin de wedstrijden moeten worden afgewerkt. Het format is minimaal 501 best of 7 legs en dat gedurende drie wedstrijden op een avond heeft al menig speler in het verleden onaangenaam verrast waardoor er regelmatig verassende uitslagen op het scorebord verschenen.

 

De eerste 32 startbewijzen zijn reeds vergeven op uitnodiging van de organisatie. De vernieuwende factor is dat er nog maximaal 32 extra deelnemers zullen worden toegelaten tot het evenement; deze deelnemers kunnen zichzelf tot 20 mei aanstaande (telefonisch) inschrijven bij uitbater Peter van den Broek in de Oranjebar te Mariahout. De deelname voor deze 32 moedige dartspelers (M/V) die zich willen meten met de (sub)toppers uit de dartwereld is gratis.

 

Vanaf komende week kunt u ook meer informatie over dit unieke evenement terug vinden op deze website.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK