Teams, indeling & speelschema's Super League Nederland '15-'16 bekend

De Oranjebar in Mariahout zal dit jaar met 2 teams uitkomen in de Super League Nederland. De spelers zijn bekend evenals de teamindeling en het speelprogramma van het komende seizoen.

 

Na jaren met een vrijwel vaste spelersgroep te hebben gewerkt is het dit seizoen een sterk vernieuwde selectie die als Oranjebar 1 in de Hoofdklasse zal proberen de kampioensbeker weer terug te brengen naar Mariahout. De sterk vernieuwde selectie is het automatische gevolg van het falen in de afgelopen drie seizoenen waarin telkens de titel op het nippertje werd verspeeld.

 

De selectie van Oranjebar 1 gaat met de volgende spelers van start; Barry Zander, Peter van den Broek, Patrick Morelissen, Benito van de Pas, Geert de Vos, Ron Meulenkamp, Joey ten Berge, Davy van der Zande en Bobby Biemans.
Zij zullen het dit seizoen opnemen tegen:
Bosgenoegen
Sterkdarts Goudenregenbar 1
Dibo Darts
Red Alert Bet Kolen
Café de Rietplas
Sterkdarts Goudenregenbar 2
Thom’s Inn DSWN (Voorheen The Switch)
Café de Schot 1

 

 

Het tweede team dat zal uitkomen in de Overgangsklasse B bestaat uit een aantal spelers die afgelopen jaar nog degradeerde uit de hoofdklasse (Oranjebar 3), enkele spelers uit het voormalige Oranjebar 2 dat vorig jaar niet wist te overleven in de SLN en kent ook een flink aantal nieuwe namen. Het doel voor dit team is om ieder geval bij de eerste drie te eindigen alhoewel zij ook zullen proberen kampioen te worden en zodoende direct te promoveren naar de Hoofdklasse. De spelers die deze opdracht gaan proberen te verwezenlijken zijn; Roel Donkers, Yoeri Duijster, Nico Thissen, Kevin Verbakel, Dennis Klamer, Hermie van Orsouw, Oswin Streden, Jurgen Schats en Bjorn Brans.

Overgangsklasse B kent de volgende indeling:
Café Kafé Doetinchem
Dart Team Venlo
Fanatics Weert
Sterkdarts Goudenregenbar 5
Café d’n Beer Rosmalen
Oranje Bar 2
Oranjestad United Breda (nieuw)
De Zwaantjes Eindhoven
Real Magic Tilburg
Eetcafé Modern

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK