Super League Nederland Speelronde 4: Oranjebar 1 vs Cafe Kremer in Mariahout

Aanstaande zaterdag topdarts in Mariahout met Oranjebar 1 tegen Cafe Kremer, Oranjebar 3 en Oranjebar 2 spelen uitwedstrijd.

 

Hoofdklasse: Oranjebar 1 moet het deze week opnemen tegen Café Kremer met Christiaan Kist in de gelederen. In Mariahout kunnen da mannen van Peter van den Broek laten zien of zij inderdaad weer op de weg terug zijn en of zij serieus moeten worden gezien als een van de titelkandidaten. Op dit moment staan 3 teams op een gedeelde eerste plaats en het programma van de concurrentie biedt perspectieven. The Switch DSWN Den Haag krijgt deze week Oranjebar 3 op bezoek dat bij winst dus niet alleen zichzelf een plezier doet maar ook Oranjebar 1 een handje helpt. De Hagenezen zullen na het gelijke spel tegen Oranjebar 1 waarschijnlijk alles op alles zetten om dit te voorkomen en de punten in Den Haag willen houden waarmee hun eigen kansen op een toppositie stijgen. De derde gedeelde koploper is het team van Freek Nippelenbroek, Kjelvik Darts. De kampioen van afgelopen jaar moet het opnemen tegen hun angstgegner Vrijbuiter Cashino 1 dat vorig jaar nog de meeste punten van Kjelvik afsnoepte. Een licht mentaal voordeel voor de mannen van Tokan Ata die ook nog eens het thuisvoordeel genieten. De laatste wedstrijd van de hoofdklasse deze week wordt gespeeld in Ridderkerk waar Havenzicht 1 de gastheer speelt voor Sterkdarts/L&L Nederhemert van de veelgeplaagde John Sterk dat dit seizoen al 2x tegen een nederlaag opliep in Mariahout tegen Oranjebar 1 en Oranjebar 3. Bij winst van Havenzicht 1 vindt het team aansluiting bij de bovenste regionen en kan Sterkdarts/L&L Nederhemert zich gaan opmaken voor de strijd tegen het degradatiespook.

 

Overgangsklasse B:  Voor de spelers van Oranjebar 2 is het te hopen dat team captain Dennis Gijsberts zijn “Candy Tour” Callela, Ibiza, Alanya etc. even onderbreekt om met zijn vuist op tafel te slaan en de neuzen een kant op te krijgen. De selectie is dolende en nu Bobby Biemans even ontbreekt zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt willen zij voorkomen dat het seizoen uitloopt op een deceptie. Een overwinning in de uitwedstrijd tegen HCM Dart Team Venlo zou hiervoor een mooi begin zijn. Mocht koploper Café D’n Beer in Doetinchem winnen van Café Kafé kan er weer omhoog worden gekeken door de mannen van Oranjebar 2 die dan 2 plaatsen op de ranglijst zullen stijgen. In Tilburg zal mede koploper Red Alert Bet Kolen het team van De Ganzerik opwachten en derde koploper Real Magic gaat op bezoek bij De Romein. Onnodig om te zeggen dat voor beide mede koplopers alleen de winst telt om mee te blijven doen voor de titel. In de onderste regionen speelt Fanatics Weert een thuiswedstrijd tegen De Zwaantjes waarbij voor beide teams geldt dat er gewonnen moet worden om niet in degradatiegevaar te komen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK