Super League Nederland Speelronde 18: Beide Oranjebar teams eindigen in middenmoot

Plaats in de middenmoot blijkt het hoogst haalbare tijdens Super League Nederland seizoen ’15-’16. Oranjebar 1 eindigt seizoen met verlies, Oranjebar twee pakt nog een overwinning mee.

 

Afgelopen weekend stond de laatste speelweek van de Super League Nederland op het programma. In overgangsklasse A wist Tapperij Teun kampioen te worden en overgangsklasse B wonnen de Fanatics hun laatste wedstrijd van Real Magic en daarmee et kampioenschap, In de Hoofdklasse was DiboDarts al kampioen evenals L&L Nederhemert in overgangsklasse. Tevens werd duidelijk welke teams er degradeerden en welke teams komende zaterdag een promotie/degradatieduel moeten spelen.

Hoofdklasse
Bij de meeste wedstrijden van afgelopen zaterdag stond alleen de eer op het spel. Voor hun laatste wedstrijd moest Oranjebar 1 op bezoek bij Bosgenoegen in Harderwijk. Het onevenwichtige seizoen werd afgesloten met een 6-4 verlies waardoor de voormalig vijfvoudig kampioen op een beschamende zesde plaats eindigt. Er moest nog wel bepaald worden wie er op de derde plaats zou eindigen. Dat werd Goudenregenbar Sterkdarts 1 dat thuis met 8-2 van Café de Schot won en Goudenregenbar Sterkdarts 2 uit bij Red Alert zag verliezen met dezelfde cijfers. Kampioen DiboDarts sloot het seizoen af met een 9-1 zege op nummer twee de Kleine Eik DSWN Den Haag.

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 sloot hun seizoen af met een lichtpuntje dankzij een 4-6 overwinning in de uitwedstrijd tegen Dart Team Venlo. Mede dankzij dit resultaat eindigen zij daardoor op de zevende plaats. Na een ontzettend spannend seizoen zijn de Fanatics uit Weert kampioen geworden van overgangsklasse B. Een overwinning tegen de nummer drie Real Magic was genoeg en na zes partijen was de overwinning al binnen. De Zwaantjes wonnen in de laatste speelweek met 7-3 van Goudenregenbar Sterkdarts 5 en stelde daarmee de tweede plek veilig. Onderin de ranglijst wist Oranjestad United degradatie te ontlopen door Hemeco d’n Beer met 6-4 te verslaan. Goudenregenbar Sterkdarts 5 degradeert hierdoor direct en Oranjestad speelt zaterdag om promotie/degradatie. Tenslotte wist Café Kafé met 7-3 te winnen van Café Modern.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK