Super League Nederland speelronde 17; Oranjebar 1 na verlies tegen op DKE RW Repair nog niet zeker van handhaving in Hoofdklasse.

De zeventiende speelweek van de Super League Nederland is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden, De laatste speelweek brengt de beslissing m.b.t. de kampioen en de degradanten en staat gepland op 3 juni.

Hoofdklasse
Oranjebar 1 ging thuis in Mariahout kansloos onderuit (3-7) tegen DKE RW Repair zodat het tot de laatste competitiewedstrijd zal moet wachten of handhaving in de hoofdklasse bewerkstelligd kan worden. Via een gelijkspel of een overwinning hebben ze dit in eigen hand, bij verlies is de Oranjebar 1 afhankelijk van de resultaten van Café De Dissel en Twenty Six Urk. Goudenregenbar uit Den Haag is heel dicht bij het kampioenschap in de Hoofdklasse. Op Urk won de koploper afgelopen zaterdag met 3-7 van Twenty Six terwijl concurrent Team Winsum Sneek dat op bezoek ging bij Bosgenoegen gelijkspeelde: 5-5. De voorsprong van Goudenregenbar bedraagt nu drie punten, al heeft Winsum Sneek een iets beter gemiddelde. Als Goudenregenbar de laatste wedstrijd wint of gelijkspeelt, is het kampioenschap binnen. Onderin de Hoofdklasse is het nog erg spannend; drie teams zijn nog in gevaar. SLT Die Gaststube is al gedegradeerd, maar won afgelopen weekend in eigen huis wel ruim van Vrijbuiter Superleague: 8-2. De Dartshop ’t Vrijthof Allstars pakte belangrijke punten tegen Café De Dissel (7-3) waardoor Oranjebar 1 de beste papieren lijkt te hebben voor handhaving.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK