Super League Nederland speelronde 16; Oranjebar 1 Mariahout sleept nipte overwinning uit het vuur in thuiswedstrijd tegen SLT Langhenkel vastgoed.

De zestiende speelweek van de Super League Nederland 2023/2024 is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. De volgende speelweek van de SLN staat gepland voor zaterdag 11 mei 2024.

Hoofdklasse
Oranjebar Mariahout boekte afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning tijdens hun thuiswedstrijd tegen SLT Langhenkel vastgoed. Het werd een spannende ontmoeting waarin de captainsgame uiteindelijk de beslissing zou brengen. Jermaine Wattimena won met 4-3 van Chris Landman voor de winst: einduitslag 6-4. Goudenregenbar had het kampioenschap in de Hoofdklasse al in de vijftiende speelweek veiliggesteld. De voorsprong was voor de andere teams al te groot om nog te achterhalen. De thuiswedstrijd van het team uit Den Haag tegen Team Winsum Sneek is afgelopen weekend niet uitgespeeld. De nummer twee, Café De Dissel, speelde ook in Den Haag, maar tegen DKE RW Repair. In dat duel bleek de thuisploeg te sterk: 6-4. Ook was er een belangrijke overwinningen voor Dart Team Venlo dat op bezoek was bij Gouwetéén-Hemeco en met ruime cijfers te sterk bleek (2-8). Oranjebar en Dart Team Venlo staan momenteel net boven de degradatiegrens. Bosgenoegen, dat afgelopen weekend won (2-8) van hekkensluiter De Dartshop ’t Vrijthof Allstars, staat achtste op een punt achterstand van Venlo. ’t Vrijthof lijkt inmiddels vrijwel zeker van degradatie. Voor Langhenkel en Bosgenoegen geld dat zij de komende twee speelweken nog overwinningen nodig hebben om degradatie te voorkomen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK