Super League Nederland Speelronde 14: Verlies voor beide Oranjebar teams in uitwedstrijd.

Na verlies in uitwedstrijd rest beide Oranjebar teams dit jaar niet meer dan een plaats in de middenmoot van de Super League Nederland.

 

Afgelopen zaterdag werd de veertiende speelronde van de Super League Nederland gespeeld. Het eind van de competitie komt in zicht en vanaf nu kunnen er in iedere speelweek beslissingen vallen..
Hoofdklasse
Oranjebar 1 moest zaterdag aantreden in de uitwedstrijd tegen Café de Rietplas. In een gelijk opgaande wedstrijd moest zoals al enkele eerdere wedstrijden alsnog de winst worden afgestaan. Deze keer was het Ron Meulenkamp die het winnende punt niet wist te maken en in de beslissende solopartij onderuitging tegen Jan Dekker. Koploper Dibo had een lastige middag thuis tegen Goudenregenbar Sterkdarts 1. Ze kwamen met 1-3 en 3-5 achter, maar wisten uiteindelijk een punt uit het vuur te slepen. Vincent Kamphuis won in de beslissende solo met 4-3 van Tony West waardoor het team uit Deventer favoriet blijft voor de titel. Het tweede team van de Goudenregenbar wist naar de tweede plaats te klimmen dankzij een 8-2 overwinning op Café de Schot. Bosgenoegen deed goede zaken door met 7-3 te winnen bij Red Alert Bet Kolen.
Overgangsklasse B
In de uitwedstrijd tegen Café Kafé moest  Oranjebar 2 een 3-7 nederlaag slikken. Door dit verlies is een plaats bij de laatste drie onmogelijk geworden en kunnen de mannen uit Mariahout alleen nog hun best doen om zo hoog mogelijk in de middenmoot te eindigen.De top drie in het klassement maakten geen fouten. Koploper De Zwaantjes wonnen met 8-2 bij Eetcafé Modern en lijken de lichte terugval te boven te zijn. Real Magic won met 9-1 de uitwedstrijd tegen Oranjestad United. Nummer drie Fanatics wist met 8-2 te winnen van Goudenregenbar Sterkdarts 5. Tenslotte won Hemeco Café D’n Beer Rosmalen met 7-3 van Dart Team Venlo.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK