Super League Nederland Speelronde 15: Oranjebar wint thuiswedstrijd ondanks ontbreken van basisspelers

Oranjebar SLN 1 heeft de koppositie in de Hoofdklasse weten te behouden na een mooie 7-3 thuisoverwinning op de Dartshop.nl . Bosgenoegen en Café De Dissel wisselen van plaats maar blijven serieuze concurrenten  in de jacht op het kampioenschap.

 

Afgelopen zaterdag stond er weer een volledige speelronde op het programma voor de Super League Nederland. Ook deze week waren de wedstrijden in de SLN weer van hoog niveau.

Hoofdklasse
De spelers van Oranjebar 1 kregen deze week deDartshop.nl op bezoek en waren genoodzaakt de strijd aan te gaan met de reserves. Zij wisten na een 3-3 tussenstand alsnog met 7-3 te winnen van de bezoekers en behouden dus de koppositie in de Hoofdklasse. De topper van de week was in Ermelo, waar Bosgenoegen Café De Dissel ontving. Ondanks een bus vol uitsupporters, wist Bosgenoegen de punten, met een 7-3 zege, in eigen huis te houden. Met deze knappe zege verstevigen de Ermeloërs hun 2e plaats, maar koploper is nog altijd Oranjebar. Team Winsum Sneek strijdt ook nog mee om de 3e plaats. Dit weekend versloegen ze in eigen huis Café Sante Leiden, ook hier werd het 7-3. Fanatics Weert trof een gehavend DKE RW Repair en wist een knappe 2-8 zege te boeken in de strijd tegen degradatie. Omdat Twenty Six Urk ook wist te winnen, met 8-2, van ‘t Vrijthof Allstars behouden de Brabanders voorlopig veilige 7e plaats.

 

De strijd om het kampioenschap is ongemeen spannend met name door de wetenschap dat in de resterende twee wedstrijden bij de grote kanshebbers, Oranjebar, Bosgenoegen en Café De Dissel een aantal basisspelers zullen worden gemist vanwege andere verplichtingen m.b.t. de WDF en PDC toernooien die gepland staan in de overvolle dartagenda.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK