Super League Nederland speelronde 13; Dramatische reeks van Oranjebar 1 Mariahout voortgezet met verliest in uitwedstrijd tegen Dart Team Venlo.

Deze zaterdag is de dertiende speelweek van de Super League Nederland 2023/2024 gespeeld. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. De eerstvolgende speelweek van de Super League Nederland staat gepland voor zaterdag 23 maart 2024.

Hoofdklasse
Door het 6-4 verlies bij Dart Team Venlo in Venlo moeten de mannen van Oranjebar Mariahout voor het tweede seizoen op rij vrezen voor een strijd om de degradatieplaatsen. Het lek lijkt nog niet boven en met nog vijf wedstrijden te gaan zal het roer om moeten om zich in de middenmoot te kunnen handhaven. Verder zijn er geen grote veranderingen aan kop na afgelopen zaterdag in de Hoofdklasse. De bovenste vier ploegen wonnen allemaal hun wedstrijden, waardoor de onderlinge verschillen gelijk zijn gebleven. Koploper Goudenregenbar heeft met nog vijf wedstrijden te gaan nu zeven punten voorsprong op Café De Dissel. Goudenregenbar was op bezoek bij stadsgenoot DKE RW Repair ruim te sterk: 2-8. Achtervolger De Dissel speelde een thuiswedstrijd tegen De Dartshop ’t Vrijthof Allstars en won nipt (6-4). Door de overwinning van Dart Team Venlo is De Dartshop ’t Vrijthof Allstars gezakt naar een gedeelde laatste plaats in de competitie. Ook Bosgenoegen staat onderaan, omdat zij op bezoek in Winsum niet opgewassen waren tegen Team Winsum Sneek: 7-3. Ten slotte boekte Gouwetéén-Hemeco een overtuigende zege in Heerde op bezoek bij SLT Langhenkel vastgoed (2-8).

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK