Super League Nederland Speelronde 13: Beide Oranjebar teams komen in thuiswedstrijd niet verder dan een gelijkspel

Internationale dartagenda oorzaak van uitgedunde selecties Oranjebar teams. Dankzij hard werken weten beide teams een gelijkspel uit het vuur te slepen.

 

Zaterdag 26 maart was het tijd voor speelweek 13 van de Super League Nederland. Saillant detail was dat deze speeldag gelijk viel met het internationale toernooi Top of Waregem waardoor er voor een flink aantal spelers een conflictsituatie was daar zij daar belangrijke BDO punten konden halen. Er moesten dus keuzes worden gemaakt tussen eigen of teambelang.

Hoofdklasse
Oranje Bar wist zaterdag opnieuw een punt te pakken door Goudenregenbar Sterkdarts 2 op 5-5 te houden. Het Haagse team had op vier punten van Dibo Darts kunnen komen. Davey van der Zande won echter knap in de beslissende solopartij van Toon Greebe. Koploper Dibo Darts was vrij waardoor de Kleine Eik DSWN Den Haag de mogelijkheid had om het gat terug te brengen naar vier punten. De Hagenezen slaagden hierin dankzij een 8-2 overwinning bij Café de Schot. Goudenregenbar Sterkdarts 1 en Red Alert Bet Kolen speelden gelijk. Tenslotte wist Café de Rietplas een belangrijke overwinning te pakken in de uitwedstrijd tegen Bosgenoegen. Het werd 6-4 voor de formatie uit Emmen.

Overgangsklasse B 
Oranje Bar 2 kwam thuis niet verder dan een gelijk spel tegen hekkensluiter Oranjestad dat hierdoor een puntje dichterbij de nummer negen Goudenregenbar Sterkdarts 5 kroop. Real Magic wist koploper de Zwaantjes te verslaan met 6-4 en won daarmee zijn negende wedstrijd op rij waardoor de spanning weer volledig terug is in deze klasse. In punten staat Magic nu gelijk met de Zwaantjes. Het puntensaldo is echter nog in het voordeel van de Eindhovenaren. De Fanatics verspeelde de kans om op gelijke hoogte te komen met de twee koplopers. In eigen huis verloren ze met 6-4 van de nummer vier Hemeco-d’n Beer Rosmalen. Goudenregenbar Sterkdarts 5 verloor haar thuiswedstrijd  van Eetcafé Modern.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK