Super League Nederland Speelronde 10: OB 2 en OB3 spelen opnieuw thuiswedstrijd

Zaterdag aanstaande Super League Nederland speelronde 10 met in de Oranjebar Mariahout Oranjebar 2 vs Fanatics en Oranjebar 3 vs De Pepersteeg;

 

Oranjebar 1: Speelweek 10 wordt er wederom niet gespeeld door de hoofdklasse. De heren van de Oranjebar 1 selectie kunnen dit vrije weekend gebruiken om zich voor te bereiden op de Dutch Open 2013 dat van 1 tot 3 februari aanstaande wordt gespeeld in Veldhoven.

 

Oranjebar 2: Oranjebar 2 mag in hun 3e opvolgende thuiswedstrijd proberen de Fanatics uit Weert te verslaan. Bij winst zullen zij hun 3e plaats verstevigen en wordt een gat gecreëerd met de middenmoot. Nummer 1, Sterkdarts/ L&L Nederhemert, ontvangt thuis Koetshuis Reek wat gezien de stand van de ranglijst geen probleem mag opleveren voor de heren van John Sterk.  Red Alert Bet Kolen moet thuis winnen van De Zwaantjes om aansluiting te houden bij Oranjebar 2 in de strijd om de derde plaats. Hetzelfde geldt voor DAS Dongen dat moet winnen om kans te blijven maken op het kampioenschap in de achtervolging op de lijstaanvoerder. Zij moeten afreizen naar de Bojangles dat dit seizoen eigenlijk teleurstelt door de wisselende prestaties. De laatste wedstrijd in overgangsklasse B is die tussen HCM Dart Team Venlo tegen Real Magic waar voor beide teams geldt dat zij serieus risico lopen om te degraderen.

 

Oranjebar 3:  Oranjebar 3 speelt deze week met een halve selectie thuis in Mariahout tegen De Pepersteeg. Een mooie uitdaging voor de reservespelers om te laten zien wat ze kunnen.  Interim captain Peter van den Broek verwacht niets minder dan dat er gewonnen wordt dus is er sprake van een serieuze test. Achtervolger DC Ambiance moet tegen het laag genoteerde United dat, ondanks hun eerste zege afgelopen week, op voorhand kansloos lijkt tegen de mannen uit Zeeland/België. De Walrus ontvangt in Dordrecht Nelly’s Cafe Obdam en moeten winnen om aansluiting te houden in de strijd om de derde plaats met ’t Pleintje dat op bezoek gaat bij Café de Schot 2 in Zaandam. De laatste wedstrijd in overgangsklasse C gaat deze week om een plaats in de middenmoot; het betreft hier de wedstrijd Sonny’s Darts/Dikke Maatjes tegen Sportcafé de Mookies waar de druk voor de winst het hoogst is op Sonny’s Darts.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK