Super League Nederland Speelronde 10: Alle Oranjebar teams spelen thuis

Mariahout kleurt Oranje in Super League ronde 10 met Oranjebar 3 tegen Oranjebar 1, Oranjebar 2 speelt ook thuis tegen De Ganzerik. .

 

Dit weekend staat voor de Hoofdklasse  speelweek 8 op het programma. In de overgangsklasse is men toe aan speelweek 10. In de hoofdklasse speelt de koploper Kjelvik tegen Sterkdarts L&L. Nummer twee ‘The Switch’ gaat het opnemen tegen Vrijbuiter Cashino 1. De topper in overgangsklasse B is de wedstrijd tussen Café Kafé en Real Magic.

 

Hoofdklasse
Oranje Bar 3 en Oranjebar 1 moeten dit weekend tegen elkaar en de belangen voor beide teams zijn dermate groot dat zij elkaar geen gunst kunnen bewijzen. Oranjebar 3 moet winnen om mee te blijven doen voor het kampioenschap en voor Oranjebar 1 geldt dat zij zich geen verlies kunnen veroorloven want dat betekent dat zij weer in de gevarenzone terecht komen.
Kjelvik Darts ontvangt thuis Sterkdarts/L&L Nederhemert dat het lek boven schijnt te hebben en zich probeert terug te vechten naar handhaving. The Switch/DSWN Den Haag  zal thuis moeten winnen om mee te blijven doen voor het kampioenschap. Dit moet gebeuren tegen Vrijbuiter Cashino 1 dat de vorige ronde Oranjebar 1 nog verrassend versloeg. De laatste wedstrijd uit de Hoofdklasse is die tussen Café Kremer dat inmiddels is afgezakt naar de onderste plaats en Havenzicht 1 dat zich in de middenmoot heeft genesteld.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 mag in Mariahout gaan proberen om tegen De Ganzerik de weg terug naar boven te vinden. Bij winst hebben zij alles nog in eigen hand, verlies betekent onherroepelijk dat zij een vervelende seizoeneinde gaan beleven. De topwedstrijd in deze klasse is natuurlijk Café Kafé tegen Real Magic die in Doetinchem gespeeld wordt en een direct duel om de eerste plaats is. De Romein ontvangt Café d’n Beer in hun strijd tegen degradatie en HCM Dart Team Venlo speet een 6 punten wedstrijd tegen De Zwaantjes die zich hebben versterkt met Wouter Vaes die is overgekomen van Oranjebar 2. De laatste wedstrijd in overgangsklasse is die tussen de nummer drie Red Alert Bet Kolen en Fanatics Weert die bij winst aansluiten bij de top van het klassement

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK