Super League Nederland Speelronde 04: Oranjebar stijgt door naar 2e plaats dankzij zege op Team Winsum Sneek

SLN Oranjebar blijft in de achtervolging op koploper Bosgenoegen dankzij thuisoverwinning op Team Winsum Sneek in wedstrijd zonder hoge finishes.

 

Op zaterdag 2 november is de vierde ronde van de Super League Nederland gespeeld, tijd om weer de balans op te maken. Hieronder een kort verslag;

 

Hoofdklasse

Oranjebar 1 is opgeklommen naar de tweede plek door in Mariahout te winnen met 6-4 van Team Winsum Sneek. Nadat in de RoundRobin en in de singles het verschil in eerste instantie was gemaakt wisten de Friezen in de koppels terug te komen waardoor het nog spannend werd. Andy Baetens deed echter wat van hem verwacht werd voor de Oranjebar namelijk het winnen van de captainsgame waardoor het winnende punt werd binnengesleept. Ook deze week liet Bosgenoegen zien waarom ze bovenaan staan. Zij moesten het opnemen tegen De Dartshop.nl dat aan het eind van de wedstrijd tegen een 8-2 eindstand aankeek voor het team uit Ermelo.  Twenty Six Urk is gezakt naar de derde plek door het gelijke spel tegen Fanatics Weert: 5-5. Café de Dissel is het opnieuw niet gelukt de eerste overwinning te behalen. Zij verloren met 6-4 van DKE RW Repair. De laatste partij in de hoofdklasse ging tussen Dartshop Leiden en Red Alert Bet Kolen, ook dit werd een gelijkspel, 5-5.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK