Super League Nederland; SLN Oranjebar wint wel maar verliest strijd om kampioenschap

Oranjebar maakt geen fout in laatste thuiswedstrijd maar grijpt naast het kampioenschap in de Hoofdklasse. Bosgenoegen bouwt feestje na 10-0 winst op drie spelers van Twenty Six Urk waardoor zij niet meer zijn te achterhalen.

 

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de wedstrijden van de voorlaatste speelronde van de Super League Nederland Hier een overzicht van de gespeelde wedstrijden;

 

Hoofdklasse
Het team van Oranjebar heeft het niet voor elkaar gekregen om alsnog op het eind van de competitie het kampioenschap in de Hoofdklasse van de Super League Nederland voor de neus van Bosgenoegen weg te kapen. In Mariahout werd weliswaar met 6-4 gewonnen van Racketcentrum Terneuzen maar dit was niet genoeg daar de koploper ook hun thuiswedstrijd wisten te winnen en op puntensaldo niet meer in te halen zijn. Volgend seizoen zal opnieuw moeten worden geprobeerd het 7e kampioenschap binnen te halen. Twenty Six Urk dat, zeer onsportief, met slecht drie spelers naar Ermelo was afgereisd werd daar terecht met 10-0 afgedroogd door de mannen van Bosgenoegen. Door deze monsterzege werd het puntensaldo van Bosgenoegen dermate positief dat het voor het achtervolgende team, Oranjebar uit Mariahout, onmogelijk is om het team uit Harderwijk alsnog van de 1e plaats te verstoten. Bosgenoegen is dus de nieuwe kampioen; een prachtige prestatie van de mannen van Bosgenoegen die vrijwel het hele seizoen bovenaan hebben gestaan. Verloren werd er alleen van de Zwaantjes en Oranjebar (twee keer 6-4). Door het verlies van Twenty Six was Team Winsum Sneek bij winst zeker van plek drie. De Friezen wonnen in Tilburg met 4-6 en stelde de derde plaats veilig. DKE RW Repair won thuis met 8-2 van Café Kafé Doetinchem en de H&S De Zwaantjes waren in Eindhoven met 7-3 te sterk voor de Fanatics Weert.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK