Super League Nederland; Oranjebar 1 wint ook 3e wedstrijd, Oranjebar 2 verliest nipt

Derde overwinning op rij voor Oranjebar 1 en een nipt verlies voor Oranjebar 2 in uitwedstrijden van SLN speelweek 3.

 

Afgelopen zaterdag moesten de Oranjebar teams beiden een uitwedstrijd spelen. Hieronder vindt u een overzicht van de wedstrijden.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 en Xtreme Sport Tilburg staan met negen punten uit drie wedstrijden bovenaan in de hoofdklasse. Bij beide teams was het close, ze hadden een beslissende solopartij nodig om de winst veilig te stellen. Oranjebar’s Andy Baetens won deze beslissende partij in Sneek tegen Nitro Darts van Rick Hofstra. Mario Robbe wist namens Xtreme Sport de beslissende partij met 4-3 te winnen van Ryan de Vreede. De Fanatics staan knap derde en verloren ook nog niet dit seizoen. Afgelopen zaterdag wonnen ze met 8-2 bij Tapperij Teun. H&S de Zwaantjes wonnen voor het eerst dit seizoen. Met 6-4 werd Prima Darts verslagen. Ook Bosgenoegen mocht de eerste overwinning bijschrijven. Het duel tegen de Pinkster Devils eindigde in 6-4.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 liep ongelukkig tegen een verliespartij op bij Red Alert Bet Kolen in Tilburg. Jeffrey Sparidaans pakte de beslissende solopartij ten koste van Jeffrey van Egdom waardoor Oranjebar 2 met lege handen bleef staan. Hemeco d’n Beer en Dart Team Venlo staan gezamenlijk bovenaan na drie speelweken met negen punten in de overgangsklasse B. Hemeco d’n Beer won thuis met 7-3 van Dorpsherberg No Fear en Dart Team Venlo won met 8-2 bij Café Modern. ’t Haspeltje pakte zijn eerste overwinning na een knappe zege op Café Kafé Doetinchem: 7-3. Tenslotte won Oranjestad United met 7-3 bij Goudenregenbar 4.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK