Super League Nederland; Oranjebar 1 wint en Oranjebar 2 verliest in speelweek 10

Speelronde negen van de Super League Nederlands levert winst op voor zowel Oranjebar 1 (6-4) als Oranjebar 2 (7-3) in eerste thuiswedstrijd van 2018.

 

Afgelopen weekend werd speelronde 10 afgewerkt in de Super League Nederland. Opnieuw waren er een aantal verrassingen te noteren. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 won deze week opnieuw in de thuiswedstrijd tegen Team Prima Darts; de uitslag werd 7-3. Hierdoor blijven de mannen uit Mariahout aan de leiding in de Hoofdklasse. Ook Nitro Darts Sneek maakte deze speelronde geen fout. De Friese ploeg versloeg Pinkster Devils met 8-2. De twee achtervolgers, Fanatics Weert en Xtreme Sport Tilburg, verspeelden wel punten. Zij speelden namelijk allebei gelijk tegen respectievelijk H&S De Zwaantjes en Tapperij Teun Wapenveld. De overige wedstrijd ging tussen DKE RW Repair en Bosgenoegen en eindigde in een ruime overwinning voor DKE RW Repair. Het werd maar liefst 10-0.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 speelde ook thuis maar wist hun wedstrijd in de overgangsklasse B helaas niet te winnen. Tegenstander Café Kafé Doetinchem pakt drie punten tegen Oranjebar 2 dankzij een ruime 2-8 overwinning. Koploper Dart Team Venlo maakte geen fout in de thuiswedstrijd en won met 8-2 van ’t Haspeltje. Ook Red Alert Bet Kolen wist te winnen; met 6-4 werd Oranjestad United van de oche gestuurd.  Dorpsherberg No Fear heeft eveneens eindelijk haar eerste drie punten gepakt. In de thuiswedstrijd tegen EDC Team SuperLeague werd het 8-2. En omdat Eetcafé Modern met 8-2 verloor van Hemeco-D’n Beer Rosmalen is Dorpsherberg No Fear niet meer de nummer laatst.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK