Super League Nederland; beide Oranjebar teams winnen opnieuw in speelweek 4

Thuiswedstrijden Oranjebar 1 en Oranjebar 2 leveren winst op. Oranjebar 1 blijft leider in de hoofdklasse.

 

Afgelopen zaterdag mochten de Oranjebar teams beiden een thuiswedstrijd spelen. Hieronder vindt u een overzicht van de wedstrijden.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 is weer uitstekend op dreef in de Super League Nederland. Er werd met 9-1 gewonnen van Tapperij Teun en zo werd de vierde tegenstander van het seizoen opzij gezet. Xtreme Sport Tilburg stond tweede, maar verloor met 6-4 van de Pinkster Devils. Een spannende solopartij tussen Wesley Harms en Jan Huiskes moest de beslissing brengen. Wesley wist met 4-3 te winnen en zo de winst veilig te stellen voor de Pinkster Devils. DKE RW Repair klom naar de tweede plaats door met 8-2 te winnen van de H&S de Zwaantjes en Bosgenoegen won met 7-3 bij de Fanatics. Tenslotte won Nitro Darts Sneek met 8-2 bij Prima Darts dat nog steeds wacht op de eerste punten.

Overgangsklasse B
Ook Oranjebar 2 wist een thuisoverwinning te boeken. Met 7-3 werden de gasten van Café Modern verslagen in Mariahout. Beide koplopers, Dart Team Venlo en Hemeco d’n Beer, maakten geen fout. DTV won met 7-3 van Goudenregenbar 4 en Hemeco d’n Beer versloeg Oranjestad United met de nodige moeite. Tony West haalde de zege binnen via de solopartij tegen Corné Brant. Een spannende wedstrijd werd gespeeld in Doetinchem waar Café Kafé en Red Alert Bet Kolen elkaar ontmoetten. Jeffrey Sparidaans was de gevierde man door in de laatste solopartij te winnen van Martin Soethof en zo de 6-4 zege veilig stelde. Verder was er een overwinning voor ’t Haspeltje dat met 2-8 hun uitwedstrijd tegen Dorpsherberg No Fear.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK