Super League Nederland ’16-’17; Oranjebar 2 komt tekort tegen Hemeco d'n Beer

Oranjebar 1 geeft niets cadeau en gaat in stijl naar seizoenseinde. Oranjebar 2 mist op een haar een gelijkspel en verliest laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

 

Afgelopen zaterdag stond speelweek 17 gepland in de SuperLeague. Er werden twee kampioenen gekroond . In overgangsklasse A werd ’t Ouwe Vat de nummer één en in overgangsklasse B waren de Zwaantjes de beste.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse won de Oranjebar met 6-4 van Bosgenoegen en  gooide Jermaine Wattimena voor de Oranjebar een 170 finish. Xtreme Sport stelde zaterdag de tweede plaats veilig door met 7-3 te winnen van Gouden Regen Bar Sterkdarts 1. Ook DKE RW Repair wist te winnen bij DiboDarts. De Hagenezen gingen met een 4-6 overwinning aan de haal. Tapperij Teun kon zich veilig spelen door te winnen van Gouden Regen Bar Sterkdarts 2. Dat lukte niet, maar Chris Landman wist wel een punt te redden door in de solopartij te winnen van Tony West. Het werd 5-5 en Tapperij Teun zal nu moeten afwachten wat de Fanatics gaan doen in de laatste speelweek. Een 7-3 overwinning op Xtreme Sport is voor hen genoeg om Tapperij Teun, dat zelf vrij is de laatste speelweek, te veroordelen tot degradatie.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 moest in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen buigen voor tegenstander Hemeco d’n Beer. Zelf een gelijkspel was de mannen uit Mariahout niet gegund en domme pech bepaalde de eindstand op 4-6 in het voordeel van de bezoekers. De Zwaantjes uit Eindhoven werden in de overgangsklasse B terecht kampioen. Ze wonnen, zonder captain Willem Mandigers en topper Wouter Vaes (beide hadden speelverplichtingen op de BDO World Darts Trophy), met 6-4 thuis van Dart Team Venlo en dat was ruim voldoende voor promotie. Café Kafé en Red Alert deelden de punten en tenslotte was er een 6-4 overwinning voor Oranjestad op Real Magic

In de hoofdklasse kon Tapperij Teun zich veilig spelen door te winnen van GRB Sterkdarts 2. Dat lukte niet, maar Chris Landman wist wel een punt te redden door in de solopartij te winnen van Tony West. Het werd 5-5 en Tapperij Teun zal nu moeten afwachten wat de Fanatics gaan doen in de laatste speelweek. Een 7-3 overwinning op Xtreme Sport is voor hen genoeg om Tapperij Teun, dat zelf vrij is de laatste speelweek, te veroordelen tot degradatie. Xtreme Sport stelde zaterdag de tweede plaats veilig door met 7-3 te winnen van GRB Sterkdarts 1. Oranje Bar won met 6-4 van Bosgenoegen en voor Oranje Bar gooide Jermaine Wattimena een 170 finish. DKE RW Repair won met diezelfde cijfers bij Dibo.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK