Super League Nederland ’16-’17; Oranjebar 2 dwingt gelijkspel af tegen Red Alert Bet Kolen

Oranjebar 2 kan overwinning net niet over de streep krijgen door verlies in de sologame. Desondanks een super prestatie tegen de nummer drie van de ranglijst.

 

De Super League spelers speelden afgelopen zaterdag speelronde 12. Oranjebar 1 was vrij

 

Hoofdklasse

Doordat Oranjebar 1 vrij was kon nummer twee, DiboDarts, op gelijke hoogte komen met de koploper. Er werd echter verloren van Xtreme Sport Tilburg met 6-4 en de kampioen van de laatste vier jaar heeft nu zes verliespunten meer dan Oranjebar 1. Over twee weken staan beide teams tegenover elkaar in Mariahout. De Fanatics uit Weert zijn na een knappe zege bij Gouden Regen Bar Sterkdarts 2 van de laatste plaats af. De Fanatics wonnen met 8-2. DKE RW Repair stond in de thuiswedstrijd tegen Bosgenoegen al snel op een comfortabele 5-1 voorsprong, maar het zag Bosgenoegen terugkomen tot 5-4. Vincent van der Meer, de winnaar van het singleklassement van vorig jaar, haalde de winst alsnog binnen door de solo te winnen van Martijn Kleermaker. De laatste wedstrijd uit de hoofdklasse eindigde in een 8-2 overwinning voor Tappperij Teun ten koste van Gouden Regen Bar Sterkdarts 1 dat nu onderaan staat.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 speelde in hun uitwedstrijd tegen Red Alert gelijk. De beslissende solo werd gespeeld door Jeffrey Sparidaans en Yoeri Duijster. Sparidaans versloeg Duijster voor de tweede keer die dag en redde zo een punt voor de Tilburgers. De Zwaantjes hebben de spannende topper tegen de nummer twee Café Kafé gewonnen. Zoals eigenlijk altijd hielden deze teams elkaar goed in evenwicht en was het verschil klein. Op een 5-4 stand voor de Zwaantjes stelde Ferry Beijleveld de zege veilig door te winnen van Dennis te Kloese. Oranjestad United leek op weg naar een overwinning tegen Eetcafé Modern. Een 4-2 voorsprong kon echter niet over de streep worden gebracht en Eetcafé Modern ging er alsnog met de zege vandoor. In de laatste partij won Denniz Armut van Corné Brant.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK