Stoet van Oranjebar spelers naar French Open in Bray-Dunes

Het Salle Dany Boon in Bray-Dunes, Frankrijk is de volgende halte voor de Internationale dartwereld op het Europese Continent. Tien heren en een dame van de Oranjebar zijn terug te vinden op de deelnemerslijst en zullen strijden voor de titel, punten en het prijzengeld.

 

Het laatste internationale BDO/WDF dart evenement van de maand augustus staat gepland voor aankomend weekend. Het French Open kent een compleet programma met een warming up, koppel- en mixkoppel en natuurlijk het single event voor de heren, dames, junioren en meisjes. Het prijzengeld is aanzienlijk en bedraagt in totaal €13.000,= wat nagenoeg gelijk is aan het prijzengeld dat tijdens het Antwerpen Open kon worden verdiend. Daarnaast staan natuurlijk deelnamebewijzen voor de Winmau World Master 2016, punten voor de Finder Masters 2017, de WDF Ranking en BDO Invitatielijst voor de Lakeside World Professional Championship 2017 op het spel.

 

De Oranjebar spelers Yoeri Duijsters, Barry Zander, Geert de Vos, Peter Van den Broek, Willem Mandigers, Wouter Vaes, Davy van der Zande, Sven Verdonck, Davy van Baelen en Sven Wens zijn in het heren single toernooi actief en bij de dames staat Anneke Kuijten als enige vrouwelijke Oranjebar vertegenwoordiger aan de oche.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK