Start Super Leage Nederland: Oranjebar 1 – The Switch DSWN Den Haag

Zaterdag aanstaande zal de Oranjebar het decor vormen voor het begin van de Super League Nederland Hoofdklasse competitie;

 

Oranjebar 1: Een mooi begin met de thuiswedstrijd tussen de kampioen van de Hoofdklasse en de promovendus, kampioen van de Overgangsklasse The Switch DSWN Den Haag. Vijfvoudig Hoofdklasse kampioen Oranjebar 1 zal dit seizoen in een nieuwe outfit aantreden met dezelfde selectie als afgelopen seizoen, uitgebreid met de verloren zonen Patrick Bulen en William Verbakel.

 

Ook dit jaar zullen een aantal teams weer proberen een eind te maken aan de zegereeks van Oranjebar 1, waarbij natuurlijk Kjelvik Darts, L&L Nederhemert en nieuwkomers The Switch DSWN Den Haag en Casino Vrijbuiter 1 als voornaamste concurrenten moeten worden gezien. Het is dus weer van belang om direct goed van start te gaan en geen punten te morsen tegen het Haagse team dat, met een enthousiaste jonge spelersgroep die om Raymond van Barneveld is heen gebouwd, op bezoek komt in Mariahout . Wij verwachten dan ook een hoogstaande wedstrijd met veel 180’s en hoge finishes met een hoge amusementswaarde voor het publiek. Deze dag mag een echte dartliefhebber niet missen !!! De bar is vanaf 11.30 geopend voor publiek  en de wedstrijd begint om 13.00 uur.

 

Oranjebar 2: Oranjebar 2 zal zich dit seizoen willen revancheren voor vorig seizoen. Met een sterk vernieuwde selectie bestaand uit vaste waarden Eric Barten, Dennis Klamer, Andy Donkers, Mario Sandifort, Rob van Doorn, de gedurende afgelopen seizoen toegevoegde Danny Schellekens en Nico Thissen aangevuld met Theo Bekkers en Hermie van Orsouw zal er worden gestreden voor het kampioenschap in Overgangsklasse B. Aan captain Eric Barten de taak om hier een geoliede machine van te maken waarbij de uitdaging om in de basis te spelen bij de spelers ligt. De eerste wedstrijd wordt de spits afgebeten in een uitwedstrijd tegen de Fanatics uit Weert.

 

Oranjebar 3:  Als je het over revancheren hebt kan Oranjebar 3 voorop in de rij. Captain Hans Broer heeft de bezem door de selectie gehaald en wil dit seizoen tot het eind meedoen voor de hoofdprijs. De selectie is dit jaar opgebouwd met wat meer ervaring en heeft veel potentie. Van de groep van vorig jaar zijn aleen Remon Hurrebrink, Abdil Loubane, John de Kruijf en Santino Broer over en zij zullen om speeltijd te krijgen moeten concurreren met Michel van de Horst, Ron Meulenkamp, Jimmy Hendriks, Davy van de Zande en Kris Poelmans. Dit weekend hoeft Oranjebar 3 niet aan te treden omdat tegenstander De Pepersteeg door organisatie problemen niet kan spelen; dit betekent dat Oranjebar 3 automatisch met 6-0 wint en dat de eerste drie wedstrijdpunten binnen zijn.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK