Road to PDC Q-SCHOOL 2022; Willem Mandigers winnaar 6e kwalificatiedag en plaats zich voor finaledag

Willem Mandigers in finale te sterk voor Joey Greijn die hierdoor derde dagzege misloopt, Het totaal aantal deelnemers aan de finaledag van de Road to PDC Q-SCHOOL 2022 bedraagt nu acht spelers.

 

De 6e en voorlaatste kwalificatiedag voor de Road to PDC Q-School 2022 kende een deelnemersveld van 24 spelers die een kans wilden wagen op een deelnamebewijs voor de finaledag waar de hoofdprijzen verdeeld worden. Deze editie bleven Willem Mandigers en Joey Greijn over als sterkste spelers die zich ieder geval verzekerden van deelname aan de finaledag. In de finale bleek Willem Mandigers de sterkste van de twee waardoor hij als achtste speler geplaatst is en Joey geen derde dagzege wist te boeken. Door het aantal door hem behaalde punten is zijn voorsprong op Wouter Vaes nu zeven punten waardoor de laatste kwalificatiedag in het teken komt te staan van de strijd tussen beide laatstgenoemden voor de nummer 1 positie op de rankinglijst waarop een van de deelnamebewijzen inclusief verblijf voor de PDC Q-School 2022 als beloning staat.

 

Het aantal zeker voor de finale geplaatste spelers is inmiddels dus opgelopen tot acht spelers die op die dag kans maken op een deelnamebewijs inclusief verblijf voor de PDC Q-School 2022; Wouter Vaes, Dennis Klamer, Joey Greijn, Stijn Donkers, Oswin Streden, Barry Zander, JP Hendrix en Willem Mandigers zijn er op zaterdag 18 december 2021 zeker bij. De tussenstand in de ranking kunt u hier terug vinden.

 

De laatste kwalificatiedag, nummer zeven, zal worden gespeeld op Zaterdag 20 november 2021 aanstaande om 13:00 uur. Het maximale aantal deelnemers is vastgesteld op 48. Inschrijven is vanaf heden mogelijk.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK