Resultaten French Open: Geert de Vos winnaar bij heren, Anneke Kuijten 5e bij dames

Tijdens het French Open hebben de Oranjebar spelers goede resultaten weten te behalen. Maar liefst vijf heren en een dame wisten een plaats bij de laatste 16 te noteren.

 

Het Frankrijk Open dat afgelopen weekend werd gespeeld was de laatste kans voor de deelnemende spelers om zich te kwalificeren voor de Winmau World Master 2017 als ook een van de laatste mogelijkheden om “zaken”te doen voor kwalificatie voor de Lakeside  World Professional Championship 2017  via o.a. de Western Europe Region invitaitielijst.

 

Geert de Vos, die zich al verzekerd weet van deelname aan de Winmau en Lakeside, wist het heren evenement te winnen en Wouter Vaes deed met een derde plaats hele goede zaken met het oog op zijn positie op de WER invitatielijst. Dit geldt in mindere mate ook voor Willem Mandigers die op de negende plaats eindigde evenals Rick Veugelers. Davy van der Zande bevestigde zijn goede vorm met een 5e plaats maar doet niet meer mee voor de kwalificatieplaatsen dit jaar. Bij de dames lijkt Anneke Kuijten net op tijd weer des stijgende lijn te pakken te hebben. Zij is al geplaats voor de Winmau maar voor de Eindhovense staat alles nu in het teken van de voorbereiding op haar deelname aan het EK met het Nederlands Team.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK