RadikalDarts nu ook bij de Oranjebar

Vanaf morgenavond is het mogelijk om deel uit te maken van virtuele competities die elke dag met de nieuwe Radikal Darts worden gespeeld. Deze nieuwe mogelijkheid voor het spelen van e-darts vraagt alleen om een persoonlijke Radikal Darts Pas.

 

 

Ben je een liefhebber van darts? Dan mag je dit niet missen. Het elektronisch darten is groter dan ooit in Europa en groeit dagelijks verder met het nieuwe Radikal Darts met de mogelijkheid om op eenvoudige wijze, zowel nationaal als internationaal darts te spelen. Het is ook mogelijk met Radikal Darts techniek online games over grote afstanden, zelfs over de hele wereld te spelen. Zowel als training, als leuk spelletje, of als toernooi wedstrijden.

Het absolute hoogtepunt van de Radikal Darts zijn virtuele competities die elke dag worden gespeeld. Teams van 4 tot 7 spelers kunnen aanmelden, het systeem bepaalt de vaardigheden van elke speler genaamd Team PPD, dat is het gemiddelde van de vier sterkste spelers. Op deze manier plaatst de organisatie het team in de juiste categorie. Binnen een speelweek (coördinatie problemen in het team of tussen de teams, zijn er niet meer) kunnen de spelers van elk team hun games afwerken.

Laten het systeem aan je uitleggen bij een presentatiewaar je het spel ook uit kan proberen. Uw dart card krijg je gratis als je deelneemt aan een presentatie van een Radikal Darts. Kom aanstaande donderdag naar de Oranjebar in Mariahout. De presentatie begint om 19:30 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK