Peelland NL-team kwalificatie; Nico Thissen en Anneke Kuijten delen eerste tikkie uit

Kans op meedoen aan NL-team kwalificatie trekt de aandacht van Peelland darters. Deelnemersveld 1e PDB kwalificatie met 16 heren en 4 dames.

 

Nadat Nederlandse darters afgelopen weekend verwend werden met de Dutch Open in Assen was het maandag al weer raak voor de darters van de Peelland Dart Bond. Op maandagavond werd de eerste van in totaal vier kwalificatie toernooien gespeeld waarvan de winnaars uiteindelijk namens de PDB zullen worden afgevaardigd om deel te nemen aan de NL-selectie dag waar zij de kans krijgen om zich in de Nederlandse selectie te spelen en als International in de boeken komen.

 

Bij de heren gingen zestien deelnemers aan het werk en was het Nico Thissen die de beste zaken deed door de maximale 9 punten te pakken nadat hij in de finale had afgerekend met Oswin Streden. Bij het dames toernooi stonden vier dames aan de oche. Hier was het Anneke Kuijten die zich de beste toonde in haar jacht op een kans in de NL-selectie waar zij al eerder deel van uit maakte en zelfs zilveren medailles wist te winnen. De tegenwoordige Eindhovense dame was in de finale te sterk voor Janine Warmerdam.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK