PDC Q School 2014 eindigt in mineur voor Oranjebar spelers

De PDC Q School 2014 is een brug te ver gebleken voor drie van de vier deelnemende Oranjebar spelers.

 

Joey ten Berge zal zich nog wel eens achter zijn oor krabben in de wetenschap dat hij zijn ticket heeft misgelopen omdat hij het niet nodig vond om aan de vierde dag deel te nemen waardoor zijn bijna niet te missen kans op een Pro Tour Card in rook opging. Dankzij deze actie blijft hij stek op plaats 26 van de Q-School Order of Merit. Er is nog een piepklein kansje dat hij alsnog een Pro Tour Card krijgt toegewezen omdat er nog twee extra Pro Tour Cards beschikbaar zijn gekomen.

 

Ron Meulenkamp eindigde als 32e op diezelfde Q-School Order of Merit en zit nu in een vervelende situatie waarin hij verplicht is om de hele Europese Tour af te lopen om zich zodoende te kunnen plaatsen voor de diverse TV-toernooien en het WK. Hopelijk krijgt Ron geen spijt van zijn beslissing om deel te nemen waardoor hij zijn mooi positie op de BDO Ranking moest inleveren.

 

Hetzelfde geldt voor Hermie van Orsouw die in tegenstelling tot Ron geen positie in de top van de BDO ranglijst heeft hoeven op te geven en ook nog eens voor het derde jaar deel kan nemen aan de PDC Youth Tour.

The best is saved for last

 

Oranjebar Super Ranking 9

 

Tuesday 20:00 uur

 

Lo mejor se guarda para el final

 

Oranjebar Super Ranking 9

 

Martes 20:00 uur

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK