PDB Competitie; Seizoen met weinig kampioenskandidaten

In seizoen 2012-2013 zijn minder successen te verwachten als vorig jaar; alleen Oranjebar Lion’s lijkt kampioenkandidaat.

 

De competitie van de Peelland Dart Bond is op dit moment voor 2/3 gespeeld met wisselende resultaten voor de Oranjebar teams die hierin uitkomen. In de eredivisie was de Oranjebar in eerste instantie met 4 teams vertegenwoordigt maar helaas zag het team Oranjebar Boy’s zich door omstandigheden gedwongen zich terug te trekken. Zoals verwacht stevent Oranjebar Lion’s weer op het kampioenschap af zodat er in ieder geval reden is voor een feestje aan het eind van het seizoen. Oranjebar 1 kent dit jaar wat tegenslag en bevindt zich op een teleurstellende laatste plaats. Gelukkig zonder gevolgen daar er dit jaar niemand degradeert uit de eredivisie, Oranjebar 2 daarentegen doet nog steeds mee voor de ereplaatsen en staat momenteel op een mooie 3eplaats.

In de eerste divisie geldt voor Oranjebar 4, Oranjebar 5 en Oranjebar 6 dta zij allen goed meedraaien met een plaats in de middenmoot waarbij Oranjebar 6 toch nog kansen heeft om voor een verassing te zorgen. In de tweede klasse heeft Oranjebar 3 wat zorgen; met een 12e plaats bevinden zij zich in de gevarenzone en zij zullen de nodige moeite moeten doen om buiten degradatiegevaar te blijven.

Dan hebben we nog 3 teams in de derde klasse waarvan Oranjebar 5 en Oranjebar 11 zich prima handhaven in de middenmoot maar Oranjebar 7 moet oppassen voor degradatie.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK