PDB afvaardiging voor CLoD 2018 is bekend; Davy, Peter, Oswin, Lincy, Anneke en Gian gaan voor de prijzen

Ook in 2018 bestaat totale senioren afvaardiging van de Peelland Dart Bond naar Champions League of Darts uit Oranjebar spelers. Drie heren, twee dames en een junior gaan voor hoofdprijs.

 

De finale dag van de Champions League of Darts 2018 wordt op zaterdag 1 september gehouden in Hotel Zuiderduin – Egmond aan Zee. In totaal 5 toernooien; heren, dames, junioren, meisjes en aspiranten zullen op deze dag worden afgewerkt. Iedereen die zijn of haar favoriet wil aanmoedigen kan dit toernooi gratis bezoeken.

De Champions League of Darts wordt jaarlijks georganiseerd door de organisatoren van de Finder Darts Masters in nauwe samenwerking met de Nederlandse Darts Bond. Tijdens dit prestigieuze toernooi krijgen de regionaal afgevaardigde deelnemers vanuit de bij de NDB aangesloten lidorganisaties de ultieme mogelijkheid zich, uiteindelijk, internationaal te meten. Bij de Peelland Dart Bond wordt al jaren samengewerkt met de Oranjebar in Mariahout waar kwalificatie toernooien en/of ranking worden gespeeld waarbij de winnaars een deelnamebewijs kunnen verdienen om namens de PDB aan de CLoD deel te kunnen nemen. Voor de Champions League of Darts 2018 hebben de volgende spelers een deelnamebewijs gewonnen;
Heren Davy van der Zande Peter van den Broek Oswin Streden
Dames Lincy Gloudemans Anneke Kuijten
Junioren Gian van Veen

Voor de heren en dames geld dat de winnaar zich direct plaatst voor de Finder Darts Masters 2018, de Winmau World Masters 2018 en play-offs Lakeside 2019.  Bij de junioren plaatst de winnaar zich direct voor de Finder Darts Masters Youth 2018 en de Winmau World Masters 2018. Het beste meisje plaatst zich voor deelname aan de Winmau World Masters 2018 en de beste aspirant speler wint een hotelarrangement voor de Finder Darts Masters 2018.

 

Het heren en dames toernooi wordt volgens een direct knock-out principe gespeeld, wel is er een verliezersronde en de winnaars krijgen een arrangement voor twee personen tijdens de Finder Darts Masters. De jeugd begint aan het toernooi met een poulefase. Voor de indeling van de toernooien zal door de toernooileider via loting worden verricht in het bijzijn van de organisatoren van de Finder Darts Masters en een vertegenwoordiging van de NDB.

Het toernooi begint om 12:00 uur en de toegang voor het publiek is gratis. De zaal gaat om 10:30 uur open. Meer informatie over de CLOD is hier te vinden.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK