Patrick Morelissen beste Oranjebar speler tijdens Antwerp Open

Patrick Morelissen met 9e plaats opnieuw in de punten tijdens de Antwerp Open en komt binnen in de top 40 van de BDO Invitatielijst. Michel van der Horst, Willem Mandigers en Nico Thissen eindigen op 33e plaats.

 

Zondag waren een groot aantal Oranjebar spelers aanwezig om een gooi te doen naar de winst tijden het Antwerp Open. Ondanks dat diverse spelers op het laatste moment hadden besloten af te zien van deelname ondanks dat zij zich hadden ingeschreven telden we toch nog een 15-tal bekenden die wel aan de oche verschenen evenals nog eens vijf regelmatige deelnemers aan de Oranjebar Super Ranking.  Voor de meeste spelers werd de eerste wedstrijd tevens de laatste en waren het toch weer de vaste deelnemers aan de internationale toernooien die het tot de punten (laatste 64) wisten te brengen.

 

In de volgende fase van het evenement was er echter geen hoofdrol voor de Oranjebar spelers weggelegd. Verrassend was wel dat Wessel van Driessen het tot een 17e plaats wist te brengen waarmee hij het het zo goed deed als de gelouterde Geert de Vos die duidelijk geen top dag had. Het was Patrick Morelissen die deze dag de eer van de Oranjebar moest redden en lang leek het erop dat hij voor een stuntje kon zorgen. Helaas gooide de Engelsman Brian Dawson roet in het eten zodat een gedeelde negende plaats dit kjeer het maximaal haalbare bleek. Dit resultaat leverde voldoende punten op om Patrick de 40e plaats op de BDO Invitatielijst te bezorgen waardoor de kans op kwalificatie voor de Lakeside World Professionals Championship 2016 tot de mogelijkheden blijft behoren. Overige Oranjebar spelers die hiervoor nog serieus in de race zijn vinden we terug op plaats 25 (Michel van der Horst), plaats 17 (Willem Mandigers) en plaats 4 (Geert de Vos).

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK