OSR 9 speeldag 3; Davy van der Zande ook te sterk voor Fred Burgers

Speeldag 3 Oranjebar Super Ranking 9; Fred Burger verliest opnieuw finale, deze week is Davy van der Zande de beste.

 

Gisteren (dinsdag) werd alweer de derde speelavond van de Oranjebar Super Ranking afgewerkt met wederom een mooi aantal maximum scores van 12 stuks en een flink aantal hoge finishes. Davy van der Zande Ws koploper in beide disciplines met 5x 180 en een 154 en 140 finish.

 

Uit de groepsfase bleven Ronald Stokmans,Davy van der Zande, Andre Steenbakker, Fred Burger, Lorenzo van de Besselaar, Nico Thissen, Peter van den Broek en Ed van de Aa over om de kwartfinales te spelen.

 

Bij de laatste acht moesten Peter, Lorenzo, Andre en Ronald afhaken en kwamen als halve finales de wedstrijden Davy van der Zande vs Ed van de Aa en Fred Burgers vs Nico Thissen uit de bus. De eerste wedstrijd eindigde in een 4 – 1 zege voor Davy die geen kind had aan Ed, in de tweede wedstrijd was Fred vanavond een maatje te groot voor Nico die waarschijnlijk nog de naweeën van zijn verjaardagsfeestje met zich meedroeg en met 4 – 2 ten onder ging.

 

Wederom dus een finaleplaats voor Fred Burgers die zich prima thuis schijnt te voelen in de Oranjebar en geen enkele moeite schijnt te hebben met het bovengemiddelde niveau tijdens de speelavonden. Hij moest het in de finale echter wel opnemen tegen Davy van der Zande die in zijn tweede jaar als speler van diverse Oranjebar teams (OB Lions en SLN OB 3) goed heeft ontwikkeld en inmiddels gepokt en gemazeld is. Dit kwam ook tot uiting in de finale die door Davy werd afgehandeld als een formaliteit en met 5 – 1 werd Fred van de oche gestuurd. Via deze zege wist Davy weer een keer de dagwinst te pakken en werd Fred voor de tweede week op rij Runner Up.

 

Uitslag van speeldag 3: 1. Davy van der Zande 2. Fred Burgers 3. Nico Thissen en Ed van de Aa.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 9 wordt gespeeld op dinsdag 29 oktober 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK