OSR 8 speeldag 8; Bobby Biemans ongenaakbaar, Oswin Streeden slachtoffer

Speeldag 8 Oranjebar Super Ranking 8; Bobby Biemans pakt 2e dagzege ten kost van Oswin Streeden.

Afgelopen dinsdag werd alweer de 8e kwalificatie avond van de Oranjebar Super Ranking in Mariahout gespeeld. Het werd een enerverende avond met een gemiste 9 darter van Bobby Biemans die 7x 180 op rij wist te gooien waarna helaas de triple 19 werd gemist, en een idioot aantal maximum scores waarvoor Bobby (7x), Nico Thissen en Benito van de Pas (6x) en Davy van der Zande (5x) o.a. verantwoordelijk waren.

 

Ook voor Tom Blok was het een bijzondere avond omdat hij zich voor het eerst bij de laatste acht wist te plaatsen na de groepsfase te hebben gespeeld. Hij kreeg in de kwartfinales gezelschap van Benito van de Pas, Davy van der Zande, Danny Schellekens,Bobby Biemans, Nico Thissen,  Hermie van Orsouw en Oswin Streeden. Voor Tom een unieke ervaring om als recreatief darter een keer tussen de “brood darters” te staan.

 

In de kwartfinales kwam helaas voor hem een eind aan zijn aspiraties want evenals  Hermie, Davy en Danny wist hij zijn wedstrijd niet te winnen. De halve finalisten waren deze keer Oswin, Benito, Bobby en Nico.

 

De halve finale tussen Benito en Oswin kende een verassende uitslag; 2-4 in het voordeel van Oswin Streeden, die in de kwartfinale ook al met deze cijfers van Hermie had gewonnen, en dus Benito de weg versperde naar zijn zoveelste finale. De halve finale tussen Bobby en Nico was de spannendste. Bobby stond geweldig te gooien maar de Joop Zoetemelk van de Super Ranking, Nico Thissen, wilde van geen wijken weten. Bij een 3-3 stand was het Bobby die eerst 6 wedstrijdpijlen miste, waarna Nico de kans kreeg om met zijn laatste dart de wedstrijd te beslissen maar dit echter verzuimde zodat de man uit Veghel met dubbel 1 de wedstrijd alsnog met 4-3 naar zich toetrok.

 

Vervolgens werd de finalewedstrijd een deceptie, voor het publiek en Oswin wel te verstaan. Bobby zat in “de flow” en was gewoonweg niet te stoppen voor de man uit Eindhoven. Met een niets verhullende 5-1 nederlaag moest Oswin genoegen nemen met de Runner-Up positie.

En Bobby of moeten we zeggen Bob Biemans mocht de felicitaties voor de overwinning in ontvangst nemen en kan, als hij deze vorm weet vast te houden, dit seizoen van groot belang zijn voor de teams waarin hij uitkomt en alle mensen die aan hem hebben getwijfeld de mond snoeren.

 

Uitslag van speeldag 8: 1. Bobby Biemans 2. Oswin Streeden 3. Nico Thissen en Benito van de Pas.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende Oranjebar Super Ranking 8 wordt gespeeld op dinsdag 03 september 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK