Oranjebar Super Ranking 36; Tweede dagzege op rij in 37e editie OSR voor Jimmy van Schie

Drie zeges op rij voor Jimmy van Schie tijdens dartevenementen in de Oranjebar. Kevin Verbakel eindigt als Runner Up. Strijd om de troostprijs levert winst op voor Rob van der Zande ten koste van Mark Mulder. Dames stranden alle vijf in de onderste regionen. Mysterie Box blijft dicht.

 

De vierde kwalificatie avond van de 37e Oranjebar Super Ranking werd deze week gestart met dertig dartliefhebbers, waaronder vijf dames maar zonder een aantal grote namens die er normaal bij zijn. Hierdoor ontstonden weer mooie kansen voor de iets mindere goden, die deze ook met twee handen aangrepen en zodoende het tussenklassement flink opschudden.

 

Met zes groepen werd er gestart en dankzij een enthousiaste beslissing van de toernooileiding gingen de nummers 1 t/m 3 van iedere groep door. Dit betekende dus een aantal extra wedstrijden voordat de kwartfinalisten bekend konden worden gemaakt. In de kwartfinales zagen we in eerste instantie Danny Schellekens, Patrick van Osch, Jimmy van Schie, Stijn Donkers, Dennis van der Steen, Kevin Verbakel, Oswin Streden en Rob van der Aa terug. Dit groepje werd in een razend tempo teruggebracht tot vier halve finalisten; Kevin, Stijn, Dennis en Jimmy waaruit vervolgens de finalisten Kevin en Jimmy tevoorschijn kwamen.

 

Halve finales:
Stijn Donkers   – Jimmy van Schie

3 – 4

Kevin Verbakel – Dennis v/d Steen

4 – 2

 

Intussen konden de overgebleven spelers meedoen aan de strijd om de troostprijs. Hier bleek het opnieuw dat er deze avond weinig succes voor de dames was weggelegd. Het waren onderstaande heren die in de eindfase overbleven;

 

Halve finales:
Rob v/d Zande  – Marco Binnekamp

3 – 1

Mark Mulder     – Wim Donkers

3 – 0

Finale:  

Rob v/d Zande Mark Mulder

3 – 2

 

De finale van het hoofdtoernooi tussen Kevin Verbakel en Jimmy van Schie was nagenoeg hetzelfde als die van vorige week met het verschil dat er toen door Jimmy moest worden afgerekend met Stijn Donkers. Wederom was er voldoende amusementswaarde voor het aanwezige publiek wat echter niet op een knaller werd getrakteerd alhoewel Kevin wel een 3e leg wist te pakken voordat Jimmy de winnende 5-3 liet noteren en voor de tweede week op rij de dagzege greep.

 

Hoge Finishes (100+)

103 door Jermaine Wattimena

104 door Jimmy van Schie

110 door Maurits Burghout

111 door Junni Ruiter

112 door Mark Mulder

115 door Michael van de Ven

120 door Danny Schellekens en Mark Mulder

121 door Jermaine Wattimena en Kevin Verbakel

141 door Stijn Donkers

149 door Dennis van der Steen

 

Maximale scores

1x door Youri Dirks, Kevin Verbakel, Rob van der Aa, Lincy Gloudemans, Pernilla Stokmans en Mark Mulder

2x door Kestutis Bulota, Jermaine Wattimena, Danny Schellekens en Oswin Streden

3x door Dennis van der Steen

5x door Stijn Donkers

7x door Jimmy van Schie

 

Uitslag OSR#37 kwalificatie dag 4; 1. Jimmy van Schie 2. Kevin Verbakel 3. Stijn Donkers en Dennis van der Steen.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De vijfde kwalificatie dag van de 37e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 28 juni 2022. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK