Oranjebar Super Ranking 35; Maikel Verberk voor iedereen te sterk op kwalificatiedag 4

Maikel Verberk toont via dagzege in goede vorm te zijn tijdens de 4e      kwalificatiedag. Davy van der   Zande wordt Runner Up. Danny Schellekens gaat met Troostprijs aan de haal en Patrick van Osch wint de inhoud van de Mysterie Box.

 

De vierde kwalificatiedag van de 35e Oranjebar Super Ranking bracht opnieuw een andere naam als winnaar van de dagzege. Veel bijzonderheden waren deze avond niet te melden ware het niet dat Patrick van Osch het op zijn heupen had met 100+ finishes. Hij wist de hoogste finish te gooien dankzij 156 en met de winnende 119 finish mocht hij tenslotte deze avond ook de inhoud van de Mysterie Box cashen.

 

De acht spelers die de kwartfinales gingen spelen waren deze week; Theo Bekkers, Kestutis Bulota, Levi Frauenfelder, Ahmet Tümer, Maikel Verberk, Patrick van Osch, Youri Dirks en Davy van der Zande. De halve finalisten waren Davy, Ahmet, Maikel en Patrick. De eerste twee mochten het tegen elkaar opnemen in een potje dat met 1-4 in het voordeel van Davy werd beslist. De beide andere spelers stonden in een thriller tegenover elkaar die ging over het maximum aantal legs en met 4-3 werd gewonnen door Maikel.

 

Voor de deelnemende dames was er deze avond weinig succes weggelegd hoewel Lincy Gloudemans nog wel de finale om de troostprijs wist te halen na o.a. te hebben afgerekend met Roland Stokmans (2-3). Hierin trof ze Danny Schellekens die eerder Oswin Streden met 3-1 van de oche had gestuurd. In de finale maakte Danny vervolgens korte metten met de moedige Lincy en ontfermde zich via een 1-4 zege over de troostprijs.

 

De finale om de dagzege tussen Maikel Verberk en Davy van der Zande bracht jammer genoeg niet de spetterende partij de verwacht werd. Maikel wist via een gedegen 5-2 overwinning de 40 punten voor de OSR-ranking bij te schrijven. Een beetje zuur voor Davy die alweer enige tijd wacht op een dagzege waarop hij  in het verleden een abonnement leek te hebben en het nu met een Runner Up plaats moest doen.

 

Uitslag OSR#35 kwalificatie dag 04; 1. Maikel Verberk 2. Davy van der Zande 3. Patrick van Osch en Ahmet Tümer.

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de 35e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 12 oktober 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK