Oranjebar Super Ranking 34; Gian van Veen de beste tijdens kwalificatiedag 8

Gian van Veen vijfde winnaar van dagzege in OSR#34 na 5-0 whitewash winst op Danny Schellekens in finale. Marjolein Nooijens is beste dame en winst in troostfinale gaat opnieuw naar Stijn Donkers.

 

Afgelopen dinsdag waren alle ingrediënten weer aanwezig om er een mooie dartavond van te maken tijdens de achtste kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 34. Uit de afgelopen zeven kwalificatie dagen vijf verschillende winnaars tevoorschijn en gezien het deelnemersveld van deze avond kon er zomaar een zesde winnaar van de dagzege volgen.

 

Met 20 deelnemers werd deze avond gestart in vijf groepen waardoor er automatisch een shoot-out moest worden gespeeld voordat de acht kwartfinalisten bekend zouden zijn. De spelers die door mochten naar de  kwartfinales van deze week waren Patrick van Osch, Danny Schellekens, Axel Goverde, Wouter Vaes, Gian van Veen, Oswin Streden, Davy van der Zande en Youri Dirks. Bobby Biemans en Kestutis Bulota waren de afvallers in de shoot-outs. De eerste vier afvaller richting de finale waren dit keer Wouter, Youri, Oswin en Patrick die vervolgens werden gevolgd door Axel (2-4 verlies tegen Danny) en Davy (4-1 verlies tegen Gian). Door dit resultaat bleef er dus de mogelijkheid bestaan op een nieuwe winnaar van de dagzege in de persoon van Gian van Veen of wellicht een derde dagzege in deze reeks voor Danny Schellekens.
Het toernooi om de troostprijs kende een halve finale tussen Marjolein Nooijens en Wim Donkers die eindigde in een 1-3 overwinning voor Wim waarna de andere halve finale tussen Dennis van Steen en Stijn Donkers met 3-0 in het voordeel van Stijn werd beslist. De finale om de troostprijs werd vervolgens een echte thriller waar Stijn uiteindelijk aan het langste eind trok en met een 4-3 overwinning van de oche stapte.

 

De strijd om de dagzege van kwalificatie dag acht had een mooi affiche met Gian van Veen en Danny Schellekens en beloofde spektakel. Hier kwam het echter niet van want Gian bleek andere plannen te hebben en Danny was deze keer niet in staat om het geweldige spel van Gian te doorbreken. Gian had een geweldige avond met 8 maximale scores en meerdere 100+ finishes en die vorm zette hij in de finale door. Het resultaat was een 5-0 whitewash zege op tegenstander Danny. Dus kon opnieuw een nieuwe winnaar van de dagzege in de OSR#34 wprden begroet, zijn naam: Gian van Veen.

 

Een ander speler die niet vergeten mag worden is Davy van der Zande die ook weer lekker bezig was met het jagen op de inhoud van de Mysterie Box. Helaas wist hij het winnende getal 140 niet uit te gooien maar was deze avond verantwoordelijk voor de hoogste finish met 151.

 

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Gian van Veen 2. Danny Schellekens 3. Axel Goverde en Davy van der Zande.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 34 wordt gespeeld op dinsdag 24 augustus 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK